StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юна дочка Фреймут в спокусливому вбранні потрясла "видатними здібностями"

12 вересня 2022, 12:09
16-річна Злата Мітчелл - дочка телеведучої Ольги Фреймут - продовжує приміряти все нові і нові вбрання. І кожен має виходити відвертіши за попередній.
Фреймут, дочка
Ольга Фреймут та її донька Злата Мітчелл / УНІАН та Instagram

Дочка Ольги Фреймут, 16-річна Злата Мітчелл, продовжує пробувати все більш і більш відверті образи і наряди. Тепер дівчина вирядилася в Червону коротку кофту, яка туго обтягує її великий бюст. Фото вона виклала в Instagram.

У минулому році Злата переїхала в Лос-Анджелес, де здобуває освіту. Мітчелл активно ділиться різними кадрами, хвалиться вечірками і спантеличує фоловерів досить зухвалими нарядами. За що і регулярно піддається критиці. Причому не тільки сама дівчина, але і її зіркова мати Ольга Фреймут.

Мітчелл, дочка фреймут
Злата Мітчелл / Instagram

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ застукали "холостяка" Мішу Заливако за ніжностями з переможницею 11 сезону Ганною Богдан. Пара, яка нещодавно оголосила про розставання, милувалася прямо на вулиці.

Також шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво показав свою молоду кохану, особистість якої так і зберігає в секреті. Образ обраниці шоумена шанувальники збирають по шматочках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти