StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пішла ревіти, сердитись і хворіти": куди зникла Анна Кошмал

12 червня 2023, 21:25
Зірка Сватів злякала фанатів тривалою відсутністю, яка стала результатом психологічної травми.
Анна Кошмал
Анна Кошмал розповіла, куди зникла з мережі / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Українська акторка Анна Кошмал, зірка серіалів Папік і Свати, на деякий час зникла з публічного простору, чим викликала занепокоєння у своїх шанувальників.

Артистка закинула свій блог в Instagram, і лише зараз знайшла в собі сили пояснити, що ж сталося. Виявилося, що Кошмал пережила нервовий зрив - останньою краплею для неї став теракт країни-окупанта на Каховській ГЕС.

"Цього разу я не змогла зловити дзен, тому задонативши всюди, куди змогла, пішла з інфопростору ревіти, сердитись і хворіти. І все б нічого (не вперше), якби не треба було багато працювати…Тому я дала собі якийсь час все відпустити і припинила боротися з власним розпачем. Хоч і розслабитися, здавалось, неможливо", - написала акторка.

Розраду вона знайшла в роботі і сім'ї. До того ж розхитаний психологічний стан приніс їй новий життєвий урок, який вона оцінила по достоїнству.

"Але найважливіше, що я для себе підкреслила: ніхто не в силах допомогти тобі вилізти з прірви, доки ти сам не ухвалиш таке рішення і не допоможеш собі", - повідомила Кошмал, яка вже повернулася до роботи і шанувальників.

Анна Кошмал
Анна Кошмал розповіла, куди зникла з мережі / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Підрив Каховської ГЕС - що відомо

Вранці 6 червня стало відомо, що російські окупаційні війська підірвали Каховську ГЕС. За даними ГУР Міноборони, підрив стався близько 2:30 ночі.

В Укргідроенерго повідомили, що підрив стався в машинному залі. Каховська ГЕС повністю зруйнована. Станція відновленню не підлягає.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов вважає, що російські окупанти підірвали дамбу Каховської гідроелектростанції за наказом російського диктатора Володимира Путіна. Така вказівка точно віддавалася з кабінету президента РФ, адже такі рішення не приймаються на інших рівнях, навіть на рівні міністра оборони країни-агресора РФ Сергія Шойгу.

Прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що руйнування Каховської ГЕС було б неможливим, якби російська армія не вторглася в Україну, а тому саме країна-агресор РФ відповідальна за те, що сталося.

Дивіться відео про те, якими наслідками для України та світу може обернутися трагедія на Каховській ГЕС:

Інші новини про Каховську ГЕС:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти