StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Так виглядають справжні монстри: Єфросиніна показала російських "визволителів"

15 червня 2022, 12:26
Маша Єфросиніна написала звернення до Європи.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна звернулася до європейців/ instagram.com/mashaefrosinina/

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка як і багато українських селебріті, активно підтримує Україну в шаленому протистоянні Росії, звернулася до Європи.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, в якому показала справжнє обличчя Росії, країни, яка по-звірячому вбиває український народ. На відео сидять "визволителі", яких знімають в обласній лікарні. З заплившими особами вони передають привіт своїм " пацанам "і бажають їм не повертатися"двохсотими". У той же час, вони цинічно бажають всім мирного неба, але в той же час кажуть, що завершать "розпочате в 2014 році", маючи на увазі військове вторгнення на Донбас в 2014 році.

Маша Єфросиніна написала звернення до Європи.

читайте також"Питання до Серени": Єфросиніна жорстко "пройшлася" по Лазарєву

Дорога Європа! У моєму профілі Instagram ніколи не було більше підлих людей.. Власне, до війни мій Instagram складався з роботи, подорожей, моїх дітей, модних образів, хобі та мого суспільного життя. Як і кожен європеєць, який багато працює, я відпочивала вечорами з келихом червоного вина, любила вечірки і чекала прем'єр на Нетфліксі. Найбільше я любила детективи і трилери. Але навіть в найстрашніших снах я не могла уявити, що побачу найстрашніші, ні з чим не порівнянні з кіно, кадри.. живцем! Це відео про те, як виглядають справжні монстри. Вони принесли в мою країну вбивства, тортури, згвалтування і тотальну розруху! Вони нелюди, вони принесли нам смерть і горе", - написала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка з початку російського вторгнення в Україну, підтримувала українців своїми яскравими виступами та зверненнями в Instagram, хльостко звернулася до російського співака Сергія Лазарєва. Останній, як відомо, в перші дні вторгнення в Україну, висловився проти війни і заступився за Україну. Однак йому довелося швидко "перевзутися", адже хейт російського народу і скасування виступів на користь Баскова, швидко приспало совість Лазарєва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти