StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рожеве волосся, талія в шкіряному корсеті: Мадонна знову розбурхала фанатів

25 жовтня 2022, 11:21
Співачка Мадонна вбралася в обтягуючий шкіряний корсет. І дивилася в камеру свого смартфона млосним поглядом - в черговий раз розбурхуючи фанатів.
Мадонна
Мадонна / https://ua.depositphotos.com

Легендарна італійсько-американська попспівачка Мадонна (справжнє ім'я ‒ Луїза Чікконе) знову приголомшила багатомільйонну армію своїх фанатів відвертими фото. Знімки з'явилися в Instagram Stiories.

Співачка вбралася в обтягуючий шкіряний корсет. І дивилася в камеру свого смартфона млосним поглядом.

Причому два знімки була зроблена між ніг співачки, а на третій вона навіть зобразила еротичний прогин. Крім того, Мадонна похвалилася новою зачіскою і волоссям чарівного рожевого коліру. Не забула співачка і філософії в дусі своєї колеги Алли Пугачової - "Але сліз моїх не видно нікому. Що ж, Арлекін я, видно, непоганий".

"Якщо на моєму обличчі є посмішка, це лише спроба обдурити публіку. Сльози клоуна. Коли нікого навколо немає", - написала Мадонна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що американська співачка барбадоського походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

Також американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти