StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Репера-путініста Басту звинуватили у зґвалтуванні шанувальниці

21 лютого 2023, 11:36
34-річна москвичка стверджувала, що репер Баста влаштував їй сексуальний терор над нею в автомобілі після вечірки у власному клубі.
Путін, наручники
Василь Вакуленко (Баста) / Колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Відомого репера-путініста Василя Вакуленка (він же Баста, він же Ноггано) в країні-агресора звинуватили в згвалтуванні фанатки. Про це пише тамтешній Telegram-канал Shot.

34-річна москвичка говорила, що Вакуленко сексуально поглумився над нею в автомобілі після вечірки у власному клубі.

"Дама заявила, що Вася Вакуленко після тусіча в клубі "Газгольдер" влаштував їй еротичний круговорот сансари в салоні своєї машини на Рубльовському шосе", − написали журналісти.

Однак незабаром стало відомо, що жінка передумала і заявила, що її "неправильно зрозуміли". Нібито хотіла, щоб поліція допомогла їй розшукати свого друга. Однак, експерти дивуються - як можна було так сильно заплутатися в свідченнях. І припускають, що Баста "спустити на гальмах" справу і потайки домовився з постраждалою.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада України прийняла закон про заборона російської музики в українських медіа та громадському просторі.

"За" проголосували 303 народних депутати. Крім того, парламент заборонив імпорт і книг з Росії, Білорусі та окупованих територій.

Документ повністю і безстроково забороняє:

  • публічне виконання,
  • публічний показ,
  • публічну демонстрацію,
  • публічне сповіщення фонограм, відеограм та музичних кліпів, які містять зафіксоване виконання музичного недраматичного твору з текстом.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти