StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пузата Собчак в обтислому комбінезоні качалася по підлозі

16 березня 2024, 18:06
Російська пропагандистка Собчак повалялася на килимі.
Ксенія Собчак погойдалася на килимах
Ксенія Собчак погойдалася на килимах / Колаж Главред, фото Instagram/xenia_sobchak

Російська пропагандистка, яка вважає себе лібералкою Ксенія Собчак, яка відкрито не засуджувала військовий напад Росії на Україну, опублікувала дивний пост.

На своїй сторінці в Instagram, пропагандистка Собчак вляглася на килим у дивному комбінезоні, який обтягнув її розпливчасте тіло. Вона також безглуздо перекидалася на ньому, перевалюючись з боку в бік.

Зазначимо, що Собчак частенько приписують вагітність, проте вона весь час спростовує її. Ба більше, на відео видно, що живіт журналістки, який стирчить, не вагітний.

відео дня

Хто така Ксенія Собчак

Ксенія Собчак - російська журналістка, пропагандистка, теле- і радіоведуча, акторка, сценаристка, продюсерка кіно і телебачення. Дочка першого мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака і сенатора Людмили Нарусової.

Зазначимо, раніше в черговий раз, Собчак потрапила на відео зі своїми дивними рухами тіла. Цього разу вона одягла облягаючу сукню в леопардовому принті, яка чудово підкреслювала пузо, яке випирає.

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак вирішила розібратися з російським пластичним хірургом, який вдало пришив попу путіністу Кіркорову, але облажався з грудьми російської співачки Слави.

Раніше також Собчак висловилася щодо російського актора Анатолія Білого, який відкрито засудив військове вторгнення терористичної Росії в мирну Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти