StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Розумієш, що варіантів небагато": дружина Вілліса розповіла, як той бореться з важко хворобою

19 травня 2023, 20:35
1023
Колишня модель Емма Хеммінг розповіла, як її легендарний чоловік, актор-продюсер Брюс Вілліс бореться з важкою формою деменції.
Вілліс, дружина
Брюс Вілліс і Емма Хеммінг / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і Instagram

Емма Хеммінг, колишня модель і дружина легендарного актора і продюсера Брюса Вілліса, зізналася, що варіантів лікування його хвороби (у артиста Рідкісна форма деменції), на жаль, у нинішніх медиків практично немає. Про це пише британський таблоїд The Sun.

Як говорить Хеммінг, зараз всі зусилля лікарів спрямовані на те, щоб хоча німого поліпшити стан Вілліса і уповільнити розвиток деменції.

"Коли живеш у світі деменції, розумієш, що варіантів небагато. Але деякі не хочуть опускати руки і просто лежати, адже саме так відбуваються зміни", — сказала актриса.

відео дня

Як каже Хеммінг, певна проблема і чітко поставлений діагноз у Вілліса, хоча і дуже засмучує його сім'ю, але полегшують подальше планування життя.

Жінка каже, що разом з дорослими дочками Брюса і його колишньою дружиною, легендарною актрисою Демі Мур, намагаються постійно бути поруч і допомагати йому.

Нагадаємо, у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру.

Як повідомила його старша дочка Румер Вілліс, таке рішення далося її батькові насилу, проте невиліковна хвороба (афазія) ніяк не дозволить йому як слід виконувати свою роботу.

"Всім чудовим шанувальникам Брюса ми всією сім'єю хотіли повідомити, що у нашого улюбленого Брюса виникли деякі проблеми зі здоров'ям, і нещодавно йому поставили діагноз "афазія", яка впливає на його когнітивні здібності. В результаті цього після довгих роздумів Брюс відмовляється від кар'єри, яка так багато для нього значила. Це дійсно складний час для нашої родини, і ми дуже вдячні вам за вашу незмінну любов, співчуття і підтримку. Ми переживаємо це як міцна сім'я, і хотіли залучити його шанувальників, бо знаємо, як багато він означає для вас, як і ви для нього. Як завжди каже Брюс: "Живіть на повну!". і ми всі плануємо слідувати його порадам", - написала вона.

Пізніше старий друг Брюса, інша зірка Голлівуду, 75-річний Сильвестр Сталлоне, підтвердив тяжкість ситуації.

"Брюс переживає дуже, дуже важкі часи. Він став свого роду некомунікабельним. Це вбиває мене. Це так сумно", - підсумував він.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти