StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Три бджоли заховалися на деревах: лише одиниці знайдуть їх всього за 12 секунд

13 травня 2024, 15:38оновлено 14 травня, 15:22
9470
Важко буде настільки швидко відшукати схованки хитрих комах, які з усіх сил намагаються бути непомітними.
Сад, пчела, загадка
Треба знайти трьох бджіл на дереві за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Якщо ви шукаєте простий і не затратний по часу спосіб, як потренувати свій мозок, то головоломки та оптичні ілюзії – це саме те, що вам потрібно. Спершу такі загадки можуть здаватися дуже складними, але таке враження на довго не затримається.

Радимо також прочитати матеріал: Треба знайти "неправильний" будинок за 7 секунд: складна загадка на уважність

Терпіння і постійна практика у розгадуванні таких логічних завдань зроблять свою справу – і вже досить швидко ви зможете розгадувати такі загадки так, немов лускаєте горішки.

відео дня

У цій оптичній ілюзії потрібно буде відшукати трьох бджіл, які намагаються бути непомітними серед рожевого цвіту дерев, пише Главред.

Але загадка ускладнюється ще й тим, що розгадати її треба всього за 12 секунд. Чи готові ви кинути собі такий виклик?

Непросто буде настільки швидко здогадатися, де ж заховалися бджоли. Спершу взагалі може здаватися, нібито там їх немає. Але не довіряйте цьому першому враженню – достатньо буде трішки уважніше придивитися, й одразу стане зрозуміло, що комашки там є, але просто дуже майстерно заховані.

Спробуйте під час розгадування цієї загадки бути настільки уважними, як тільки вам вдасться – і правильна відповідь точно не втече від вашого погляду.

Загадка
Потрібно знайти трьох бджіл на дереві за 12 секунд/ unsplash.com

Щоб перевірити правильність своєї відповіді, можете подивитися на картинку внизу – там ми позначили помаранчевими колами місця, де заховалися три бджоли.

Але радимо спершу самостійно виконати це завдання, і лише потім прогортати цю сторінку вниз. Адже навіщо підганяти події, якщо є такий хороший спосіб перевірити себе.

Загадка
Непросто буде помітити трьох бджіл настільки швидко/ unsplash.com

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій всього за 5 секунд потрібно знайти метелика. Непросто буде помітити, де саме заховалася комаха, адже вона обрала для себе дуже вдале місце для маскування.

Також раніше ми розповідали про складну математичну загадку, у якій потрібно знайти пропущену цифру за 15 секунд. Доведеться докласти зусиль, щоб здогадатися, як саме добратися до відгадки. Правильна відповідь просто здивує.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти