StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як не можна одягатися після 40: стиліст назвала головні помилки

13 травня 2024, 14:40
41205
Є кілька способів мати молодший і стильніший вигляд.
Стиліст розповіла, як потрібно одягатися після 40
Стилістка розповіла, як потрібно одягатися після 40 / Колаж Главред, фото Pixabay

40-річні жінки зазвичай обирають більш зручні варіанти одягу. Це відбувається здебільшого через щільний графік, зміни фігури і мало уваги до себе.

Крім того, через повідомлення засобів масової інформації, які збивають з пантелику, показуючи в моді переважно молодих жінок, вони більше не знають, що вдягнути.

Не знаючи, що їм, як і раніше, подобається, вони дотримуються того, що знають.

відео дня

"Моду можна купити. Стиль - ніколи. Це ген, який дається при народженні. Все, що вам потрібно - це навчитися чути себе. Часом на це йдуть роки", - Ірис Апфель.

Мода має бути веселою, необмеженою і чудовим способом самовираження. Не боячись нічого і будь-якого стилю. Але є деякі помилки, яких схильні припускатися жінки, через які ми можемо виглядати старшими.

Як одягатися жінці після 40

Наприклад, мені 45 років, і я не хочу виглядати як 20-річна дівчина, звісно. Але я також не хочу виглядати старшою за свій вік. Я хочу мати чудовий вигляд для свого віку, не виглядаючи при цьому нерозумно або недоречно.

Своїми лайфхаками про те, як не можна одягатися жінці після 40, поділилася стилістка Даєнн Беккер.

Не можна одягатися так, щоб не гармоніювали верх і низ

Почнемо з невеликої, але важливої поради! Слід балансувати одяг... але що це означає? Це просто. Якщо ви носите об'ємний верх, поєднуйте його з більш тонким обтислим низом!

А також навпаки. Наприклад, якщо вам подобається носити широкі штани, поєднуйте їх з більш тонким приталеним топом. Таким чином, ви покажете більше свого тіла, і це змусить вас виглядати вищим і тоншим. Чоловіча сорочка оверсайз матиме кращий вигляд, якщо поєднувати її з джинсами скінні.

Чорний - не завжди комплімент

Ми всі знаємо, що чорний - додатковий колір, він робить стрункішою, лестить і його легко стилізувати. Є безліч причин любити і носити чорне. Але коли ми старіємо, носіння чорного кольору може зробити нас блідими і привернути увагу до обличчя менш втішним чином. Щоб створити загальний чорний образ, найкраще використовувати змішані текстури.

Наприклад, шкіряна куртка з шовковою спідницею і вовняним кардиганом. Ви також можете додати відповідні аксесуари або показати більше шкіри. Так лук матиме більш зібраний, менш суворий і дорожчий вигляд.

Форми і розміри

З віком ми починаємо краще усвідомлювати своє тіло. Багато хто схильний ховати певні частини тіла, щоб приховати проблемні місця, надягаючи великий і безформний одяг. Проблема з аморфними й об'ємними формами в тому, що, якщо ви невисока й не струнка, ви матимете важчий, безформніший, недоглянутіший вигляд, а зрештою - старший.

Але коли ми носимо більш структурований одяг, він подовжує наш силует, надає нам більше форми і змушує нас виглядати більш жіночно і молодо.

Ви можете почати з однієї простої речі: купувати одяг свого розміру, а не на 1 або 2 розміри більше. Хороший приклад сучасної тенденції - піджак або куртка з поясом - чудовий спосіб зробити ваш піджак або блузку великого розміру більш структурованим і приталеним.

Аксесуари

Багато хто з нас забуває підтримувати наші аксесуари в актуальному стані. Чому це важливо? Тому що, якщо ваші аксесуари застарілі, вони зіпсують ваш образ і зроблять вас старшими.

Дуже важливо приділяти увагу своєму взуттю, сумкам, прикрасам тощо. Наприклад, якщо ви носите окуляри, не забувайте через деякий час купити нову пару. Мода постійно змінюється, і навіть якщо ми любимо вінтаж, якщо його неправильно стилізувати, він виглядатиме старим.

Звичайно, є позачасові речі, які ми можемо носити знову і знову, але вам все одно доведеться підтримувати їхній стиль, додаючи інші сучасні аксесуари. Це просто чудовий спосіб підкреслити свій стиль, проявити більше своєї індивідуальності та надати своєму образу додаткової привабливості.

Максі - не ваш друг

Будьте обережні з сукнею або спідницею максі-довжини. Зручно носити і чудовий спосіб приховати ноги або інші частини тіла. Але якщо ви не високого зросту, довжина максі підійде не всім. Довжина дійсно може тягнути вас донизу і змусити вас виглядати коротшою (і ширшою), і, в кінцевому підсумку, старшою.

Варто носити сукню або спідницю завдовжки трохи вище або нижче коліна або трохи вище щиколотки. Але будьте обережні з такою довжиною, тому що, знову ж таки, вона може змусити вас виглядати набагато важчою, ніж ви є насправді.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти