StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Nemo заспівали "Teresa & Maria" українською - реакція alyona alyona та Jerry Heil

13 травня 2024, 14:01оновлено 13 травня, 16:29
6112
За час Євробачення-2024 тріо артистів знайшло спільний вайб.
alyona alyona, Jerry Heil, Nemo
Переможець Євробачення-2024 Nemo заспівали Teresa & Maria українською / колаж: Главред, фото: instagram.com/eurovision, instagram.com/nemothings

Євробачення - музичний конкурс, на якому, на щастя, є місце не тільки для суперництва. У 2024 році між alyona alyona і Jerry Heil з України та Nemo зі Швейцарії зав'язалася справжня дружба. Артисти снідали та репетирували разом, а після перемоги Немо на Євробаченні-2024 навіть створили неймовірну колаборацію.

На сторінці Jerry Heil у TikTok з'явився незвичний ролик, у якому співачка разом із Nemo виконує складний вокаліз з їхньої переможної пісні "The Code". Потім переможці Євробачення дали прослухати українським артисткам свою версію виконання їхньої "Teresa & Maria".

Розчулена Джеррі Гейл заявила, що Немо доведе її до сліз. Альона виявилася більш практичною, і зазначила, що Немо за таке виконання можна відразу видавати паспорт України.

Потім усі троє наживо виконали фрагмент із пісні "Teresa & Maria". Варто зазначити, що тріо звучало дуже гармонійно, хоч і українські слова давалися швейцарцям Nemo насилу.

Дивіться відео виконання пісні "Teresa & Maria" переможцями Євробачення-2024 Nemo:

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройшов 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

Євробачення-2024 - останні новини:

Раніше alyona alyona і Jerry Heil зробили потужну заяву просто на сцені конкурсу - у своєму фінальному виступі артистки з України виголосили важливий для країни меседж.

Також стало відомо, кому Україна віддала найвищий бал на Євробаченні 2024. Схоже, навіть українські єврофани не очікували такого рішення від Національного журі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти