Вперше в Україні: Нацрада зареєструвала тематичні FAST-канали з контентом 1+1 media

13 травня 2024, 15:50
42
Вперше в Україні: Нацрада зареєструвала тематичні FAST-канали з контентом 1+1 media

У четвер, 9 травня, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала 16 онлайн-медіа, серед яких, вперше в історії українського медіаринку, були зареєстровані FAST-канали (Free Ad-supported Streaming Television). Це тематичні моноканали популярного контенту 1+1 media, які зможуть переглядати глядачі основних ОТТ-платформ України (Київстар ТБ, SWEET TV, MEGOGO, YouTV, OmegaTV) на всіх пристроях — від смарттелевізорів, до смартфонів, комп’ютерів, медіаприставок і планшетів.

"Якщо я не помиляюся, це перший випадок реєстрації FAST-каналів", — зазначив під час засідання Заступник голови Нацради Олег Черниш.

Перші зареєстровані FAST-канали — це проєкт про подорожі "Світ навиворіт+", документальний проєкт "Загублений світ+", серіал "Опер за викликом+", а також реаліті та пізнавальні програми "Сімейні мелодрами+" та "ЖВЛ+". Мовлення здійснюється цілодобово та має загальнонаціональне покриття через ОТТ-платформи.

відео дня

"Ми піклуємось про свого глядача і завжди прагнемо надати найбільш зручний спосіб перегляду улюблених програм і серіалів. FAST-канали — додаткова альтернатива звичайному телебаченню та VOD, завдяки якій фанати окремого проєкту зможуть дивитись його у зручному форматі, без додаткового пошуку і перемикань 24/7 безоплатно, або в межах уже оплачених пакетів ОТТ-платформ. Ми віримо в цей напрям як перспективний — як з метою додаткової монетизації бібліотеки групи, так і з метою зручності для нашого глядача, і плануємо доповнювати нашу пропозицію новими каналами в майбутньому", — прокоментував Іван Букрєєв, керівник департаменту управління контентом 1+1 media.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти