Наталя Могилевська роздягнулася і розкрила спосіб швидкого схуднення

21 січня 2021, 10:41оновлено 21 січня 2021, 20:47
Українська співачка Наталія Могилевська під кінець новорічних свят продемонструвала спокусливе тіло і зізналася, як вона його досягає.
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська / Instagram

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників новою фотосесією, яку влаштувала на кухні зі склянкою кефіру і в одній нічній сорочці.

Співачка побалувала мережу своїми апетитними формами, які засвітила через сексуальний наряд, і поділилася критично важливою для дівчат інформацією про те, як швидко схуднути після новорічних свят. Вона написала цікаву інструкцію в своєму Instagram.

"Як прийти в гарну форму після новорічних свят? Поділіться своїм ефективним способом, а я поділюся своїм. Будемо корисні один одному. Це було головне питання в нашому опитувальнику в сторіз. Мені страшно сподобалося спілкуватися з вами, відповідати на питання у формі фото або відео. Я обов'язково буду періодично це робити, а деякі питання виносити в пости", - почала Могилевська, запропонувавши також оцінити - яке фото більше подобається її передплатникам.

відео дня
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська / Instagram

Могилевська підкреслила, що в першу чергу потрібно твердо прийняти рішення працювати над собою.

"Прийняття рішення повернутися у форму має бути усвідомленим, тому бажано в попередній день раніше лягти спати, відповідно раніше прокинутися. Вранці посидіти в тиші, запалити свічки, згадати навіщо тобі хочеться бути красивою; згадати, що ти гідна чистого і здорового життя і підготуватися до дій прийдешнього дня", - пояснила Могилевська.

Наталія Могилевська
Наталя Могилевська / Instagram

Тільки після цього можна починати міняти раціон. Які саме продукти використовувати при схудненні - вона радить пробувати індивідуально.

"На мій погляд найкраще починати з моно дня. Весь день ви їсте 2-3 продукти, наприклад - гарбуз, горіхи або риба і салат. Комбінацій може бути багато. Але я не можу рекомендувати м'ясо, оскільки ау не їм його. Та й рибу теж вкрай рідко. Можна день на кефірі. А після нього переходити поступово на обрану форму здорового харчування і легких тренувань. Все повинно бути поступово і в кайф. 15 хв в день для початку з головою!",- обіцяє Наталя.

Як раніше повідомляв Главред, після новорічних виступів і концертів Наталя Могилевська влаштувала собі міні-відпустку з гарячими ваннами в Карпатах, і показала пікантні фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти