StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мама Корольової перевзулася і підтримала доньку-путіністку

2 травня 2023, 15:28
Людмила Поривай написала пост, який коментатори розгромили в соціальній мережі.
Наташа Корольова
Наташа Корольова / instagram.com/koroleva__star

Мати співачки Наташі Корольової, яка колись була українською, А тепер повністю підтримує агресора-Росію, яка жорстоко напала війною на Україну, написала пост, де підтримала свою дочку.

Так, Людмила Поривай на своїй сторінці в Instagram привітала свою дочку-путіністку з прем'єрою нової пісні. Але ще більш цинічно прозвучало її привітання: "Доця! З прем'єрою! Миру нам усім. І частіше обіймаєте своїх близьких", - написала вона.

Пост Людмили Поривай
Пост Людмили Поривай / Instagram

Коментатори також почали закликати до совісті Поривай. "А доця Ваша, живе з виродком-орангутангом, який підтримує вбивство українців", "Цинізм зашкалює, підтримує доця війну і вбивства ні в чому невинних людей", "Пісні співати багато хоробрості не треба", "А як там у душі? Нічого не шкребе, Наташа?", "Якого миру, ваші рідні підтримують вбивство українців! Бог все бачить, не просто ця кара", - пишуть коментатори.

Відео про те, як російських артистів не пускають в Україну

Нагадаємо, раніше Корольова опублікувала спільні кадри з Людмилою Поривай, яка раніше виступила на підтримку України у війні проти Росії. Вона вирішила прокоментувати стосунки з матір'ю.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти