StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мило і по-домашньому: Галкін засвітив Пугачову в халатику відразу після душу

29 квітня 2024, 12:03
4853
З великою любов'ю шоумен показує свою Примадонну в побуті.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Алла Пугачова фото - Галкін показав, як Пугачова виглядає зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Зовнішній вигляд 75-річної Алли Пугачової обговорюється в Мережі чи не більше, ніж її творчість - у шлюбі з молодшим майже на 30 років Галкіним Примадонна серйозно зайнялася цим питанням. І, варто зазначити, успішно.

Зараз, на зло хейтерам, співачка має кращий вигляд, ніж у молодості. Свою зрілу красу вона підтримує не без допомоги пластичної хірургії та ін'єкцій. Проте Пугачова залишається впізнаваною і не втрачає своєї індивідуальності.

Навіть у домашній обстановці артистка зберігає свій шарм і привабливість. Рідкісним кадром із дружиною у своєму блозі в Instagram поділився комік Максим Галкін, який, як і 20 років тому, не втомлюється захоплюватися коханою.

відео дня

На фото Пугачова позує в рожевому банному халатику з мереживами і з білосніжним рушником на голові. Галкін, ймовірно, "спіймав" кохану після душу. У коментарях шанувальники, які отримали змогу роздивитися Примадонну зблизька, зазначають, що вона виконала чудову роботу над збереженням своєї молодості та краси.

Алла Пугачова
Алла Пугачова фото - Галкін показав, як Пугачова виглядає зараз / instagram.com/maxgalkinru

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини:

Раніше балерина-путіністка Анастасія Волочкова несподівано виступила проти "порятунку" Алли Пугачової, яку критикують у країні-окупанті за засудження війни в Україні.

Також стало відомо, що Алла Пугачова, яка залишила країну-агресора на початку повномасштабного вторгнення, має намір повернутися до РФ у справах, пов'язаних з її підмосковним замком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти