StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілія Ребрик порвала танцпол і спокусливо покрутила стегнами

12 жовтня 2021, 15:45оновлено 12 жовтня 2021, 18:23
Ведуча запалила фанатів пристрастним танцем з чоловіком.
Лілія Ребрик порвала танцпол і спокусливо покрутила стегнами
Лілія Ребрик та Андрій Дикий показали пристрасть на танцполі / instagram.com/liliia.rebrik

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик показала запальну латину. Партнером по танцях став її чоловік - танцюрист і хореограф Андрій Дикий.

Пікантним танцем у латиноамериканському стилі поділилася Ребрик у своєму Instagram-акаунті. Ведучу з чоловіком знайомі запросили на День народження сина. Коли свято було в самому розпалі, Ребрик з Диким вийшли на танцпол.

Подружжя часто радує шанувальників спільними танцями. Адже танець - це саме те, що поєднало їх серця одного разу. Лілія Ребрик познайомилася з Андрієм на проєкті Танці з зірками в 2011 році. Тоді пара зайняла лише друге місце, але в серцях один одного з того моменту вони - найперші.

Ребрик і Дикий танцюють разом вже 10 років, і приділяють цьому багато уваги. Їм подобається показувати свої па на різних танцювальних майданчиках.

Тому коли друзі запросили їх на святкування Дня народження сина, Ребрик і Дикий не стали стримувати палаючі в них пристрасті і показали на танцполі запальну латину. Ведуча спокусливо крутила перед чоловіком стегнами, відстукуючи ритм каблучками.

Танцювальна імпровізація вийшла дуже гарячою, схожою на протистояння протилежностей: Андрій Дикий в темному костюмі і Лілія Ребрик - у світлому. Як інь і ян, що прекрасно доповнюють один одного.

читайте такожЛілія Ребрик розчулила зворушливим фото з донькамиРаньше Лілія Ребрик засвітила мокрі принади у басейні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти