StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарний Міккі Рурк закликав збирати гроші для постраждалих від війни українців

4 січня 2024, 14:13оновлено 4 січня, 14:46
Легендарний Міккі Рурк зізнався, що переживає за українців. Голлівудський актор збирає мільйон доларів на допомогу постраждалим херсонцям.
Рурк, Україна
Легендарний актор Міккі Рурк закликав збиратися гроші для українців / колаж Главред, фото Instagram і ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський актор Міккі Рурк ("Рік дракона" і "Серце ангела") закликав своїх фанатів допомогти Херсону і українцям, які постраждали від атак росіян, і відкрив благодійний збір на мільйон доларів. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Голлівудський актор збирає кошти для благодійного фонду "One World aid Alliance", яким керує його помічник і уродженець України Дмитро Корнійчук.

"Я знаю, що українці проходять через багато дуже важких речей. Асистент і друг, з яким я працюю вже 10 років — Діма — він з України і я його дуже люблю. У нього є 12 членів сім'ї в Україні. Моє повідомлення для всіх українців і воно не має нічого спільного з політичною нісенітницею. Бажаю благословення всім вам", - емоційно сказав Рурк.

Нагадаємо, раніше легенда світової поп-музики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Пізніше повідомлялося про те, що легенда французького кіно Ален Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші українського Кобзаря Тараса Шевченка.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти