StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Крим і культура поза політикою": Фагот жорстко розкритикував Гребенщикова за його минулі путінські наративи

3 червня 2022, 17:10
Артист не розуміє, як можна бути таким лицеміром і цинічно висловлюватися.
1654263076-8457.jpg
Фагот розкритикував Гребенщикова

Український автор і виконавець Олег Михайлюта, відомий як Фагот з групи ТНМК, назвав російського музиканта, соліст рок-групи" Акваріум " Бориса Гребенщикова, який засуджує розпочату Росією війну проти України, бородатим великим г...м через його попередні висловлювання про Крим і про культуру поза політикою.

За словами українця, він не розуміє, як можна бути таким лицеміром і цинічно висловлюватися. Про це він сказав в інтерв'ю російським журналістам Богдану Бакалейко і Денису Катаєву для їх Youtube-каналу.

"У нас у всіх доброта, любов, також підлість і цинізм. Але якщо ти намагаєшся вдосконалювати в собі виключно підлість, брехня, брехня, цинізм, тоді ти можеш називатися російським... А типу цього вашого великого гівна, яке бородате, розповідало кілька місяців тому, що: "був я в Криму багато разів, я українців там не бачив". А тепер воно розповідає, що культура поза політикою, ми тут ні до чого. Як можна бути таким цинічним падлом?"- обурюється Фагот.

читайте також"Торгують честю, щоб догодити неосудному правителю": Гребенщиков вилаяв артистів-фанатів Путіна

За словами Фагота, прикладом цинізму і брехні є влада Росії, яка досягла досконалості в цьому.

"Можна подивитися на уряд Росії. Вони так брешуть, краще в цьому, ні з ким змагатися. Вони скидають бомбу на Маріупольський пологовий будинок і розповідають, що там база вигаданих ними ж нацистів. Це таке лицемірство", - додав він.

Нагадаємо, раніше Борис Гребенщиков назвав напад РФ на Україну імперськими замашками і діями хворої людини. "Росія варварськи, жахливо, непристойно напала на Україну. Весь світ мовчить, стоїть осторонь і нервово курить. Мені здається непристойним, що одна країна знищує іншу, а весь світ мовчить", — говорить Гребенщиков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти