StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Твоя країна воює, а ти українець": Гребенщикова в Росії записали в Українці

30 травня 2022, 10:01
У путінських пропагандистів знову "підгорає".
Гребенщиков
Гребенщиков зібрав для України 12 млн/ Фото: cosmo.ru

Чоловік однієї з головних пропагандисток Кремля Симоньян Тигран Кеосаян назвав автора і музиканта Бориса Гребенщикова "божевільним українцем".

За інформацією російських ЗМІ, Кеосаян розкритикував багатьох знаменитостей, які виступили проти війни в Україні і покинули Росію.

Він також виступив проти повернення в ефір шоу"Вечірній Ургант". На його думку, це стане плювком в обличчя всім росіянам, а особливо тим, хто зараз знаходиться в окопах. Зупинився він також і на інших знаменитостей, які виїхали від ганьби.

відео дня

читайте також"Торгують честю, щоб догодити неосудному правителю": Гребенщиков вилаяв артистів-фанатів Путіна

"Про Максимку Галкіна ви теж знаєте прекрасно. Це зрозуміло, вони оформили, гроші беруть. Боря Гребенщиков зовсім збожеволів. 12 мільйонів десь зібрав українцям. Твоя країна воює, а ти українець. Ну ти в цій ситуації взяв іншу сторону. Зрада? Зрада. Чи виправдовує це, що ми в кінці 70-х всі співали"сповзає по даху Старий Козлодоев"? Ні, не виправдовує", - висловлюється він.

Кеосаян впевнений, що багатьом зіркам буде важко повернутися в Росію після таких "образ". Вони відразу зіткнутися з критикою і хейтом.

Нагадаємо, раніше Борис Гребенщиков назвав напад РФ на Україну імперськими замашками і діями хворої людини. "Росія варварськи, жахливо, непристойно напала на Україну. Весь світ мовчить, стоїть осторонь і нервово курить. Мені здається непристойним, що одна країна знищує іншу, а весь світ мовчить", — говорить Гребенщиков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти