StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Красти - не зовсім гарно": Христина Горняк підколола молоду дружину Остапчука

12 червня 2023, 14:43
737
Друга колишня дружина Остапчука натякнула новій обраниці ведучого, щоб та не поспішала будувати плани за чужий рахунок.
Христина Горняк
Христина Горняк звернулася до нової дружини Остапчука після скандалу з будинком / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristygor

Українська блогерка та нотаріус Христина Горняк все ще знаходиться в стані поділу майна зі своїм колишнім чоловіком - шоуменом Володимиром Остапчуком. Дебати у експодружжя виникли стосовно будинку під Києвом, який вони разом придбали і облаштовували в шлюбі.

Тим часом нова обраниця ведучого, журналістка Катерина Полтавська, вже будує власні плани на житлоплощу, та робить це без відома Горняк. Блогерка дізналася про це зі ЗМІ, а не від Остапчука, що її сильно обурило.

Проте на ситуацію Христина намагається дивитися з гумором. На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що не ображається на Полтавську за те, що вона хоче прибрати до рук дім, в який Горняк вклала душу. Втім, вона не упустила можливість підколоти молоду дружину Остапчука.

відео дня

"Я не ображаюся, кожен чинить так, як вихований... Але я знаю, що мене читає Катерина, тому, перш ніж планувати зносити стіни в нашому з Володимиром спільному будинку, який ми будували в шлюбі і ще не розділили, бажано зі мною це питання вирішити. Викупіть мою частину, наприклад. А потім зносьте, що бажаєте, будуйте і живіть! Бо якось це зовсім негарно виходить красти", - пише Христина Горняк, звертаючись до Катерини Полтавської.

Принцеса Діана
Христина Горняк звернулася до нової дружини Остапчука після скандалу з будинком / instagram.com/kristygor

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти