StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ок, будемо жити всі разом": Горняк жорстко дала перцю Остапчуку та його дружині

11 червня 2023, 19:32оновлено 11 червня 2023, 22:35
Друга дружина Володимира Остапчука обурилася, як його нова обраниця розпоряджається її майном.
Владмір Остапчук, Катерина Полтавська, Христина Горняк
Христина Горняк обурилася, що Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже планують жити в її будинку / колаж: Главред, фото : instagram.com/vova_ostapchuk, instagram.com/kristygor

Український ведучий Володимир Остапчук і блогерка Христина Горняк розлучилися восени 2022 року після нетривалого шлюбу. Правда, за цей час колишнє подружжя все ж встигло почати облаштування спільного сімейного гніздечка в Золочі Прованс під Києвом.

Незважаючи на те, що Горняк і Остапчук не разом вже більше півроку (за цей час шоумен встиг одружитися на молодій журналістці Катерині Полтавській, а блогерка - облаштувати життя на два міста, Київ і Відень) доля будинку так і залишилася невирішеною.

Втім, тільки на папері. На сторінці третьої дружини Остапчука в Instagram з'явилися кадри, на яких вона з ведучим гуляє по будинку, і розмірковує про його облаштування. Мовляв вони приїхали постелити газон, а також хочуть зробити перепланування.

відео дня

"Оцю стінку треба знести. Навіщо дітям окрема ванна - у батьків має бути велика. Нехай на перший поверх ходять", - каже Катерина чи то жартома, чи то всерйоз. Новина про те, що Остапчук з новою дружиною вже планує облаштовуватися в будинку, який колись будував для себе і Горняк, тут же розлетілася по ЗМІ.

Катерина Полтавська про дім
Христина Горняк обурилася, що Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже планують жити в її будинку / instagram.com/poka.tya

Звідти ж про це дізналася і сама Христина, яка все ще є співвласницею нерухомості. Таке вільне поводження з її власністю обурило блогершу.

"Цікаво дізнаватися зі ЗМІ, що будинок, який ми будували в шлюбі, та досі не вирішили питання по ньому, вже перебудовують і планують там жити. Ну ок, будемо жити всі разом, адже майно, набуте нами в законному шлюбі, є нашим спільним майном колишнього подружжя. 50% на 50%. Я не проти, щоб в нашому будинку жила нова родина Володимира, на здоров'я, але я б хотіла, щоб все жтаки це питання вирішли зі співвласником будинку, тобто зі мною. А не дізнаватися про це зі ЗМІ", - пише засмучена Горняк на своїй сторінці в Instagram. Також вона, як успішний нотаріус і людина, яка зараз проходить через розділ майна після розлучення, порадила підписникам укладати шлюбні договори.

Христина Горняк про будинок
Христина Горняк обурилася, що Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже планують жити в її будинку / колаж: Главред, фото : instagram.com/kristygor

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти