StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталі Портман прокоментувала зраду чоловіка з молодухою-активісткою

8 червня 2023, 18:11оновлено 13 червня 2023, 17:32
Мільп'є доведеться каятися більш правдоподібно, адже Портман, схоже, поки веде діалог виключно в інтересах дітей.
Наталі Портман
Наталі Портман висловилася про зраду Бенжамена Мільп'є / ua.depositphotos.com

Американська акторка Наталі Портман зараз переживає непростий час - вона і громадськість дізналися, що її чоловік, хореограф Бенжамен Мільп'є, мав любовний зв'язок з 25-річною еко-активісткою.

Незважаючи на це, Портман і Мільп'є продовжують на публіці зображати ідеальну пару. Що ж насправді відбувається в родині акторки, розповіли виданню Us Weekly інсайдери з оточення сімейної пари.

Один з них зазначає, що Наталі принижена невірністю Бенжамена, але не вважає його захоплення чимось серйозним. Вона готова попрацювати над відносинами - принаймні для того, щоб дослідити власні емоційні межі (чи здатна вона пробачити зраду), і переконатися, що їх з Мільп'є діти ростуть в здоровій атмосфері.

"Наталі вважає, що інтрижка Бенжамена була коротким і дурним зв'язком, який нічого для нього не означає", - повідомляє джерело.

Інший інсайдер повідомляє, що Портман не впевнена, що зможе відновити свої стосунки зі зрадником, який, втім, сильно кається. Зараз вона готова пробувати налагодити спілкування лише заради дітей. "Прямо зараз вони розмовляють і працюють над цим разом заради своїх дітей", - повідомляє видання.

Наталі Портман і Бенжамен Мільп'є познайомилися в 2010 році на зйомках фільму "Чорний лебідь". Тоді ж між ними зав'язалися романтичні стосунки. У 2011 році акторка народила обранцеві сина Алефа, а рік по тому пара одружилася. У цьому союзі, в 2017 році, народилася також донька Амалія.

Дивіться, яким ще відомим красуням зраджували чоловіки:

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти