StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кім Бейсінгер спотворила обличчя невдалою пластикою

8 березня 2023, 14:16
Зірка фільму "Дев'ять з половиною тижнів" перетворилася на невпізнанну тінь самої себе.
Кім Бейсінгер
Кім Бейсінгер показала обличчя після пластичних операцій / imdb.com

69-річна американська акторка, модель і секс-символ дев'яностих Кім Бейсінгер довгі роки була еталоном краси. Носити таке звання буває дуже важко, враховуючи що вік невблаганно бере своє.

Бейсінгер, очевидно, морально не готова старіти, тому звернулася за допомогою до пластичних хірургів. Своє "нове" обличчя вона показала світу на вечірці baby-shower її єдиної доньки Айрленд.

Папараці зловили акторку на виході зі стриптиз-клубу, де проходив захід, в компанії її партнера, перукаря Мітча Стоуна, повідомляє DailyMail. Фотографії артистки також розлетілися по соціальних мережах.

відео дня

Бейсінгер прийшла на свято своєї доньки в стильному брючному костюмі темно-синього кольору і чорній блузці. Акторка практично відмовилася від декоративного макіяжу, зробивши ставку на контуринг, який підкреслив і без того перекачані філерами вилиці і "важку" щелепу.

У мережі Кім розкритикували за невдалу підтяжку і перебір з уколами краси, через які тепер вона стала невпізнанною.

Раніше зірка серії фільмів "Голодні ігри" Джена Мелоун зізналася, що під час зйомок пережила зґвалтування, яке скоїв її колега по знімальному майданчику.

Також дружина голлівудського актора Метью Макконахі поділилася травматичним досвідом: вона ледь не потрапила в авіакатастрофу - літак, на борту якого вона перебувала, пролетів півтора кілометра у вільному падінні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти