StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Літак падав півтора кілометра: дружина голлівудського актора показала страшну турбулентність

3 березня 2023, 21:20
Дружина актора пережила страшні хвилини, перебуваючи в літаку.
Метью Макконахі з родиною
Метью Макконахі з родиною / Twitter

У дружини голлівудського актора Метью Макконахі була справжня пригода.

За інформацією Page Six, Каміла Алвес Макконахі перебувала на рейсі Lufthansa, який був змушений приземлитися у Вірджинії після того, як потрапив у сильну турбулентність, в результаті чого рейс, що прямував до Німеччини, ненадовго падав у вільному падінні.

Алвес Макконахі опублікувала відео зі свого місця для своїх 1 мільйона підписників в Instagram, демонструючи хаос на борту літака і ділячись своїм досвідом після аварійної посадки.

відео дня

"Під час польоту минулої ночі літак впав майже на півтора кілометра, 7 людей потрапили до лікарні, все літало всюди", — написала вона у своєму пості. "Повага до конфіденційності тих, хто мене оточує, - це все, що я показую, але літак був хаосом, і турбулентність триває".

Один пасажир повідомив, що під час польоту в літак вдарила блискавка.

"Люди, у яких не були пристебнуті ремені безпеки, постраждали в основному через те, що стали жертвами несподіванки. Без знака ременя безпеки, світло сильно вдарило по літаку", - написала в Твіттері дружина пасажира.

Нагадаємо, російський актор Дмитро Назаров, який був звільнений за відверту критику кривавої путінської влади з МХТ ім. Чехова і продовжує писати антивоєнні вірші та іронічні пісні про бруд і дурість, яку пропагують в РФ, несподівано висловився з приводу донатів на ЗСУ.

Про це він повідомив в одному зі своїх інтерв'ю на YouTube-каналі "Фейгін Live".

Так, за словами Назарова, йому часто пишуть в Instagram з приводу донатів на українську армію. На що актор відповів, що він на це піти не може.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти