StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ісус та Діва Марія в оточенні напівголих апостолів: нові фото Мадонни шокувала громадськість

19 січня 2023, 15:55
Деякі вважають, що на цей раз Мадж зайшла занадто далеко, але на це у Чікконе своя думка.
Мадонна
Мадонна в образі Ісуса та Діви Марії знялася для Vanity Fair / instagram.com/vanityfairspain

Американська співачка Мадонна вирішила з розмахом відсвяткувати свій ювілей на великій сцені - 40 років. Чотири десятиліття вона бореться зі стереотипами і протиріччями, якими пронизана поп-культура.

Напередодні свого великого концертного туру під назвою "Чотири декади" артистка взяла участь у провокаційній фотосесії для італійського, іспанського та французького номера відомого глянцю Vanity Fair. В об'єктиві епатажного фотодуету Luigi & Iango Мадонна постала в образах Діви Марії та жінки-Ісуса.

Зокрема вона виконала переосмислення біблійної історії про Таємну вечерю, зробивши фотонаслідування відомого полотна Леонардо да Вінчі. "Під час останньої вечері Ісус був чоловіком і його оточували лише учні чоловічої статі. Я подумала, що було б цікаво перевернути все з ніг на голову, щоб Ісус перетворився на жіночу енергію і був оточений ученицями. Мені подобається ідея гри з протиріччям, яке насправді не є таким", - розповідає вона в інтерв'ю.

відео дня

Таємна вечеря від Мадонни, яка насправді стала більше схожа на вакханалію, викликала хвилю осуду з боку радикально налаштованих прихильників християнської релігії.

Сама співачка у фотосесії не бачить нічого, що б могло суперечити або образити релігію. Вона все ще вважає себе старанною католичкою, а чужі образи - не своєю проблемою.

"Якщо католицька церква не сприймає мою роботу як артистки, яка робить щось хороше, то це їх проблема і наслідок вузькості поглядів і нездатності побачити, що те, що об'єднує людей, проповідує свободу самовираження і єдність - це добре. Це відображення самого вчення Ісуса і християнства, тому я вважаю, що з їхнього боку це лицемірство - нападати на мене", - заявляє Мадж.

Раніше українська співачка Тіна Кароль показала пікантні кадри з фотосесії, в якій вона знялася напівоголеною - в пальто на голе тіло і золотих прикрасах.

Також спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова побалувала шанувальників особистими кадрами прямо зі спальні в домашньому халатику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти