StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мадонну звинувачують у торгівлі та сексуальному використанні африканських дітей

11 січня 2023, 13:04
Всесвітньо відому американську співачку Мадонну звинуватили в торгівлі африканськими дітьми і їх жорстокої експлуатації.
Мадонна, діти
Мадонну звинувачують у торгівлі та сексуальному використанні африканських дітей / скріншот з відео

Всесвітньо відому американську співачку Мадонну (справжнє ім'я – Луїза Чікконе) звинуватили в торгівлі африканськими дітьми та їх експлуатації. Про це повідомляє портал Weekly Blitz.

Благодійна організація "Всесвітня федерація Ефіопії" (the Ethiopian World Federation) зажадала від глави країни Малаві Лазаруса Чаквери перевірити Мадонни на причетність до сексуальної експлуатації дітей Африки, зловживання владою, пропаганду гомосексуалізму і трансгендерності.

Співачка нібито під благородними цілями, допомагаючи сім'ям з Європи і США всиновлювати і удочеряти африканських дітей, "експлуатувала цих дітей, що знаходяться в найбільш вразливій позиції".

"Необхідно обмежити доступ Мадонни і її соратників до Африки і африканським дітям в якості запобіжного заходу, поки не буде проведено розслідування торгівлі дітьми, сексуальної експлуатації, сексуального рабства, погроз примусу, шахрайства, обману і зловживання владою або вразливістю дітей", – йдеться у зверненні "Всесвітньої федерації Ефіопії" до президента країни.

Варто нагадати, що у самої Мадонни зараз четверо усиновлених дітей з Малаві − Девід Банда Мвале Чікконе-Річ, Чіфундо Мерсі Джеймс Чікконе, Стелла і Естер Чікконе.

Нагадаємо, раніше американська співачка барбадоського Походження Ріанна побалувала шанувальників гарячими фото в корсеті і шкірі. Артистка приймала ваблять Пози, щоб привернути увагу.

Також внучка Софії Ротару, модель і блогерка Соня Євдокименко, перетворила вулиці Нью-Йорка на власний подіум, який підкорила своїми нескінченно довгими ногами в зухвалому міні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти