Джонні Депп програв суд британському таблоїду про побиття Ембер Херд

2 листопада 2020, 12:57
Американський актор Джонні Депп, на думку англійського судді не зміг довести, що не бив свою дружину Ембер Херд 14 разів за час шлюбу.
Джонні Депп
Джонні Депп / Reuters

Джонні Депп програв судову справу проти британської газети The Sun, яка назвала його "wife beater", що можна приблизно перекласти як, "побивач дружини". Видання заявило, що існують "незаперечні докази" того, що він неодноразово нападав на акторку Ембер Херд під час їхнього шлюбу.

Як повідомляє New York Times, Ендрю Нікол, Британський суддя, який слухав справу, виніс своє рішення онлайн в понеділок, через 96 днів після закриття слухання у справі. Незважаючи на те, що не було надано "незаперечних доказів" обома сторонами, Деппа оголосили проигравшим.

"Позивачеві не вдалося відстояти позов про наклеп", - зазначив суддя, заявивши, що опубліковані відповідачем матеріали "в основному правдиві".читайте такожЕмбер Херд вкрала історію про зґвалтування для звинувачення Деппа

відео дня

Коли справа слухалася в липні 2020, часто здавалося, що це сталося виключно для того, щоб породити похмурі заголовки в газетах і плітки в світі кіно. В ефір потрапила незліченна кількість сумнівних подробиць шлюбу Джонні Деппа і Ембер Херд.

Нагадаємо, що 57-річний Депп подав до суду на News Group Newspapers, видавців британської бульварної газети The Sun і Дена Вуттона, виконавчого редактора цієї газети, через статтю 2018 року, в якій говорилося, що є "незаперечні докази" того, що містер Депп напав на Міс Херд. У статті говорилося, що він мінімум 14 разів бив Херд під час шлюбу.

Також Джонні Депп подав позов на моральну компенсацію до Ембер Херд за наклеп у Сполучених Штатах через статтю, написану нею для The Washington Post під заголовком "Я виступила проти сексуального насильства - і зіткнулася з гнівом нашої культури. Це має змінитися". Джонні Депп каже, що стаття призвела до того, що його виключили з франшизи Пірати Карибського моря.

Як відомо, слухання справи Джонні Деппа і Ембер Херд у Лондоні закінчилося в кінці липня 2020.

В ході слухань виявилося, що Ембер Херд зраджувала Деппу у них же вдома з Ілоном Маском, і провертала всілякі незаконні афери за спиною чоловіка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти