Слухання справи Джонні Деппа і Ембер Херд в Лондоні закінчилося

29 липня 2020, 10:25
Джонні Депп звинуватив таблоїд у наклепі про нібито побиття Ембер Херд. Суд відбувався в Лондоні, і вже пройшов останній етап слухань.
Джонні Депп і Ембер Херд
Джонні Депп і Ембер Херд / Reuters

У Лондоні відбувся останній день слухань у справі Джонні Деппа. Той звинуватив таблоїд у наклепі за статтю про побиття колишньої дружини актриси Ембер Херд, а вона його - у фізичному і моральному насильстві.

Після розлучення Ембер Херд дала велике інтерв'ю виданню The Sun, в якому "розкрила" непривабливі подробиці їх 15 місяців шлюбу. Видання Vanity Fair підтвердило, що суд отримав всі докази, і пішов приймати рішення.

Ембер Херд стверджувала, що Депп вживав наркотики одночасно з ліками, що він бив її, пред'явивши фото з синцями, однак, вони з'явилися, коли Депп був у від'їзді.читайте такожЕмбер Херд вкрала історію про зґвалтування для звинувачення Деппа

Ембер Херд оголосила, що Джонні Депп її ревнував до всіх, особливо до Джеймса Франко і Ілона Маска. При цьому відеокамери зафіксували, що вони відвідували її під час від'їздів Джонні Деппа.

Зірка Піратів Карибського моря запевняє - він взагалі ніколи не бив жінок, і сам звинувачує колишню у насильстві. Зокрема, Джонні Депп розповів, що осколок кинутої Ембер пляшки від горілки відрізав йому шматок пальця. А в день, коли він дізнався про втрати через помилку менеджерів цілого статку, 650 мільйонів, Ембер нібито на нього напала.

Крім того, в цей же час Депп знайшов в ліжку фекалії - то Ембер Херд, то її друзів, і вирішив що пора закінчувати стосунки. Ванесса Параді і Вайнона Райдер - його екс-дружини виступили в суді, і заявили, що монстром він ніколи не був.

Слухання завершилися, шанувальники Деппа під судом отримали від актора записки з подякою за підтримку і розійшлися. Наступні кілька тижнів у справі оголошена пауза: суддя буде приймати своє рішення, яке стане відомим до кінця серпня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти