StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

89-річна зірка Playboy Джоан Коллінз показала дивовижно стрункі ніжки в панчохах

20 березня 2023, 03:10
Алексіс колбі з "Династії" поділилася, якою її бачить в інтимній обстановці її чоловік Персі.
Джоан Коллінз
Джоан Коллінз показала стрункі ніжки в панчохах / instagram.com/joancollinsdbe

Британська акторка і письменниця, зірка серіалу Династія, Джоан Коллінз одружена з театральним агентом Персі Гібсоном. І хоч сама артистка вже немолода, а її обранець молодший за неї на 32 роки, різниця в ціле покоління не заважає цій парочці останні двадцять років жити в суцільному медовому місяці.

Свого часу Коллінз була іконою стилю і однією з найбажаніших жінок Голлівуду, і успішно зберігає свій статус навіть у віці 89 років. Нещодавно на її сторінці в Instagram з'явився знімок, який, за її словами, зробив Гібсон. Він же наполіг, щоб фото побачив весь світ.

Не так часто можна побачити голлівудську суперзірку, в домашній, навіть інтимній обстановці. Джоан же показує подібні кадри без краплі збентеження.

відео дня

На знімку Коллінз позує для чоловіка в пікантному вбранні - разюче стрункі і моложаві ніжки затягнуті в чорні панчохи з мереживами, і кумедна футболка в біло-рожеву смужку.

Джоан грайливо посміхається коханому. У коментарях шанувальники артистки відзначають, що вони нітрохи не здивовані, що її Персі так гордий красою і шаленою енергетикою своєї коханої.

Джоан Коллінз
Джоан Коллінз показала стрункі ніжки в панчохах / instagram.com/joancollinsdbe

Раніше українська акторка і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала плоский животик і пограла сталевими кубиками преса в пікантному топі.

Також українська співачка MamaRika похвалилася разюче підтягнутою фігурою всього через тиждень після пологів, і поділилася своїм секретом стрункості для молодих мам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти