Ідеальна зарядка для людей 45 років+: комплекс вправ на все тіло

27 листопада 2023, 23:36оновлено 16 лютого, 14:40
Така підбірка вправ допоможе прибрати вікову сутулість. Також вона розворушить усе тіло, зробить його міцнішим і здоровішим.
Спорт, зарядка, Анита Луценко
Ідеальна зарядка для людей 45 років+/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Фізичні вправи важливі для підтримання здоров’я у будь-якому віці. У наш час спосіб життя багатьох людей малорухливий і не передбачає хоч якихось фізичних навантажень. Тому важливо самим піклуватися про те, щоб рух і певні навантаження були у вашому щоденному графіку. Тільки так можна зберегти здоров’я по максимуму на довгі роки.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Чи можна їсти вуглеводи ввечері: тренерка ошелешила помилкою, яку роблять усі

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ для жінок після 45 років, які допоможуть розворушити все тіло.

"Сьогоднішнє тренування для людей будь-якого віку, але особливо я його рекомендую для категорії 45+. Ці вправи на все тіло, і вони змусять вас ворушитися", – пояснила тренерка.

Тривалість такого комплексу вправ – 10 хвилин. Для того, щоб виконати вправи, потрібен буде лише килимок, адже деякі вправи виконуються у положенні лежачи.

"Ми почнемо з того, що розправимо наші плечі, і взагалі змусимо рухатися верхню частину тіла. Дуже важливо розворушити верхню частину тіла. Адже, як правило, ми часто сидимо на комп’ютером, сутулимося, дуже неактивно дихаємо", – розповіла тренерка.

Після зарядки для верхньої частини тіла можна буде приступати до другої частини тренування, де Аніта Луценко показує вправи на все тіло.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала ідеальну зарядку для людей 60 років+. Ці 12 вправи виконуються, сидячи на стільці. "Сидяча зарядка" допоможе добре розім’яти тіло і не вимагатиме сильного навантаження. Такий простий комплекс вправ підійде усім.

Також раніше тренерка розповіла про 6 вправ для схуднення при варикозі. Варто зважати на те, які тренування дозволені при варикозі, щоб у разі наявності такої проблеми не нашкодити собі під час виконання вправ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти