StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чи можна їсти вуглеводи ввечері: тренерка ошелешила помилкою, яку роблять усі

20 листопада 2023, 21:52оновлено 24 листопада 2023, 15:32
Багато хто помилково вважає, що вживання вуглеводів у вечірній час призведе до виникнення чи збільшення зайвої ваги.
Еда, девушка, Анита Луценко
Чи можна їсти вуглеводи ввечері/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

У багатьох може виникати думка, чи можна їсти вуглеводи ввечері при схудненні. Побутує переконання, що варто вживати продукти, які їх містять, у першій половині дня, щоб не нашкодити організму і не збільшити зайву вагу. Мовляв, вживання вуглеводів на вечерю заважатиме схудненню або спровокує виникнення зайвої ваги, якщо раніше її не було.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Чи можна давати через поріг: що говорить древня прикмета

Але насправді думка про те, що вуглеводи на вечерю є злом для організму, є помилковою, наголошує фітнестренерка Аніта Луценко. Вона наголосила, що вуглеводи можна вживати у будь-який час дня.

"Чому можна їсти вуглеводи ввечері, а також вдень, вранці – коли завгодно? Бо в нашому організмі працюють такі закони: якщо ви за день їсте стільки ж калорій, скільки ваш організм витрачає – на те, щоб дихати, щоб росло волосся, щоб ви могли розмовляти, фільтрувати кров і так далі – то ваша вага залишається такою ж самою", – зазначила тренерка.

Головне те, скільки ми вживаємо калорій, а не те, у який час дня ми це робимо, каже вона.

"Якщо ви їсти більше калорій – то ви поправляєтеся, якщо їсте менше – то ви худнете. Скажіть мені, будь ласка, де тут вуглеводи? Має значення тільки те, скільки вуглеводів ви з’їли, а не те, коли ви їх з’їли", – наголосила тренерка.

Дивіться відео з поясненням тренерки, чому можна їсти вуглеводи ввечері:

Раніше Аніта Луценко показала, як швидко схуднути в домашніх умовах. Комплекс вправ на 11 хвилин, який виконується без зупинок, матиме позитивний вплив на все тіло і допоможе швидко позбутися зайвої ваги.

Також раніше тренерка Аніта Луценко показала коротке інтенсивне тренування для схуднення – 6 вправ для ідеального тіла. Цей комплекс вправ для схуднення всього тіла забере небагато часу, але результат буде видно дуже швидко за рахунок правильно підібраного навантаження у вправах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти