3 хвилини ранкової зарядки: найпростіший комплекс вправ для початку дня

8 грудня 2023, 17:10оновлено 16 лютого, 14:39
Тренерка показала коротку зарядку-медитацію, з якої варто починати кожен свій день. Вона допоможе організму прокинутися і надасть вам бадьорості на весь день.
Зарядка, Анита Луценко
Тренерка показала найпростіший комплекс вправ для початку дня/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Проста ранкова зарядка вдома допоможе тримати своє тіло у формі і заряджатися енергією на весь день. На виконання таких вправ знадобиться зовсім трішки часу, а от ефект буде чудовим.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Спекотне кругове тренування на все тіло: тренерка показала, як скинути зайву вагу вдома

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ, який можна виконувати вранці одразу після пробудження.

"Сьогодні мені хочеться зробити подарунок кожній і кожному, хто займається разом зі мною – кожний день або тричі на тиждень, або тільки на вихідних. Будь-який час, витрачений для себе, це найголовніша інвестиція в вашому житті. Це моя улюблена ранкова зарядка, твій мінімум, який можна виконувати щодня. Вже після справ, після роботи – можеш зробити більш серйозне навантаження", – зазначила тренерка.

Аніта Луценко пояснила, що це зарядка-медитація, яка не тільки готує тіло до активного дня, а й заспокоює та розслабляє.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше тренерка показала 6 ідеальних вправ, щоб скинути зайву вагу. Таке тренування підійде як тим, хто шукає комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах, так і тим, хто просто хоче підтримувати здоров’я свого тіла.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, що таке скандинавська ходьба і яка від неї користь, а також показала, як правильно виконувати таку техніку і яких помилок варто уникати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти