Спекотне кругове тренування на все тіло: тренерка показала, як скинути зайву вагу вдома

9 грудня 2023, 12:14оновлено 16 лютого, 14:39
Простий комплекс вправ допоможе тримати своє тіло у формі та швидко скинути зайву вагу.
Спорт, физические упражнения, Анита Луценко
Тренерка Аніта Луценко показала як скинути зайву вагу вдома/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Фізична активність дуже потрібна кожному з нас, особливо у разі малорухливої чи сидячої роботи. Також важливим є фізичне навантаження для тих, хто ставить перед собою мету позбутися зайвої ваги. Хоча б мінімальна зарядка повинна бути присутня у графіку кожного з нас кілька разів на тиждень.

Радимо також прочитати наступний матеріал: 3 хвилини ранкової зарядки: найпростіший комплекс вправ для початку дня

Фітнестренерка Аніта Луценко показала кругове тренування вдома на все тіло, яке допоможе схуднути та тримати тіло здоровим і в ідеальній формі.

Це тренування на всі групи м'язів в домашніх умовах. Вправи спрямовані на прес, ноги руки та інші частини тіла.

"Тобі здається, що це тренування дуже довге та складне, але не хвилюйся, поступово все вийде. Почати – це найскладніша частина тренування, бо під час спортивного навантаження приходить мотивація. Фізична культура – це важлива складова здорової нації, ви не витрачаєте час на спорт, ви інвестуєте його у своє здоров'я. В цьому тренуванні, окрім головної частини, є розминка та заминка", – розповіла тренерка.

На виконання цих вправ потрібно буде всього 35 хвилин. З додаткового інвентаря потрібен лише килимок, адже деякі вправи будуть виконуватися, лежачи на підлозі. Також варто поставити біля себе склянку води, щоб за потреби можна було пити.

"Це тренування ви можете робити кожного разу, коли у вас є час. І ще один варіант – це робити це тренування кожного разу, коли ви відчуваєте дуже великий рівень стресу, при якому дуже хочеться їсти, тому що ми знаємо, що їжа заспокоює наш стрес. Але так само наш стрес знімає тренування. Тому кожного разу, коли ви захочете поїсти через такий стан – увімкніть це відео і позаймайтеся", – зазначила Аніта Луценко.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше тренерка Аніта Луценко показала найпростіший комплекс вправ для початку дня. Тренерка показала коротку зарядку-медитацію на 3 хвилини, з якої варто починати кожен свій день. Вона допоможе організму прокинутися і надасть вам бадьорості на весь день.

Також раніше тренерка показала 6 ідеальних вправ, щоб скинути зайву вагу. Таке тренування підійде як тим, хто шукає комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах, так і тим, хто просто хоче підтримувати здоров’я свого тіла.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти