6 ідеальних вправ, щоб скинути зайву вагу: інтенсивне тренування на все тіло

7 грудня 2023, 13:12оновлено 16 лютого, 14:39
Таке тренування підійде як тим, хто шукає комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах, так і тим, хто просто хоче підтримувати здоров’я свого тіла.
Спорт, упражнения, Анита Луценко
Тренерка показала 6 ідеальних вправ, щоб скинути зайву вагу/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

У сучасному світі на спорт часто не залишається часу, адже більшу частину нашого дня займають робота, побут та інші різні щоденні справи. Але фізичне навантаження дуже потрібне нашому тілу, щоб воно було здоровим, а ми відчували приплив енергії.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Спекотне кругове тренування на все тіло: тренерка показала, як скинути зайву вагу вдома

А якщо ви поставили перед собою мету не просто підтримувати здоров’я свого тіла, а й скинути зайву вагу, то важливо підібрати правильний комплекс вправ, який допоможе зробити це швидко, ефективно та без шкоди для здоров’я.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала інтенсивне тренування для схуднення, яке допоможе досить швидко позбутися зайвої ваги і надати своєму тілу тієї форми, про яку ви мрієте.

На тренування, яке ефективно спалює жир, потрібно буде всього 13 хвилин. Це комплекс вправ для схуднення всього тіла, основою якого є шість вправ. Тренування виконується у два підходи – спершу потрібно виконати усі шість вправ, а потім повторити їх після короткої перерви.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, що таке скандинавська ходьба і яка від неї користь, а також показала, як правильно виконувати таку техніку і яких помилок варто уникати.

Також раніше Аніта Луценко показала ідеальні 6 вправ, якщо вдома мало місця. Це просте тренування на все тіло стане у нагоді, якщо вдома занадто мало місця для повноцінного тренування. Також ці вправи можна виконувати у потязі чи літаку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти