StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Короткі стрижки для жінок 50+, які не потребують укладки: 3 зачіски підійдуть всім

21 жовтня 2023, 05:00оновлено 21 жовтня 2023, 22:07
87532
Декілька стрижок підійдуть будь-якій жінці і вони не потребуватимуть особливої укладки. Вам потрібно визначитись із довжиною та стилем.
короткая стрижка
Короткі стрижки, які не потребують укладки / Колаж: Главред, фото: instagram/olgakursitis

Жінка у будь-якому віці повинна виглядати на всі 100%. І тут не має значення, вам 18 років чи 58. Будь-яка жінка хоче бути красивою, коханою та привабливою. А це все майже неможливо отримати без любові до себе та догляду за собою.

З віком багато жінок стрижуть волосся все коротше і коротше. Зустріти жінку після 50-ти з довгим волоссям дуже складно. Жінкам у такому віці дійсно пасує така довжина. До того ж дуже зручно мати коротку стрижку, яка легко вкладається.

Є безліч стильних зачісок 2023, які підійдуть кожній жінці у віці та не доставлятимуть клопоту під час укладки.

відео дня

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Колір помади для жінок після 50: візажист назвала 5 відтінків помади, які старять.

Короткі стрижки, які не потребують укладки

Слід розуміти, що сучасна жінка будь-якого віку повинна забути про височенні начоси, якщо хоче виглядати стильно та модно. Жінкам після 50 років краще не заплітати коси і не зав'язувати хвости.

Якщо ви й хочете коротку зачіску, то зверніть увагу на те, що занадто коротке волосся пасує не кожній жінці. Якщо жінка має повноту, то краще не стригти волосся "під хлопчика", бо тоді голова буде виглядати непропорційно відносно тіла.

короткая стрижка
Короткі стрижки, які не потребують укладки / фото: instagram/olgakursitis

Стрижка каре

Така стрижка пасує кожній жінці будь-якого віку. Єдине, на що варто звертати увагу, так це на довжину та форму обличчя. Класичне каре - це стрижка, яка здатна приховати вік жінки. Вона найкраще підходить красуням з густим волоссям.

Градуйоване каре - ідеальна стрижка для жінок за 50 років. Ця зачіска чудово підійде навіть представницям прекрасної статі з рідким волоссям. Завдяки шаруванню, зачіска виглядає більш об'ємною та пишною.

короткая стрижка
Короткі стрижки, які не потребують укладки / фото: instagram/olgakursitis

Стрижка боб

Така стрижка також підходить майже всім жінкам. Є багато варіантів цієї зачіски і всі вони допоможуть повернути волоссю втрачений об'єм. Боб часто доповнюють чубчиком, який здатний приховати зморшки на лиці.

Якщо ви звикли до довгого волосся і не можете наважитись дуже коротку стрижку, то чудовим варіантом стане подовжений боб. А у тому випадку, якщо вам хочеться чогось особливого, тоді слід обрати асиметричну стрижку. З одного боку над вухом буде коротше волосся, довжина якого поступово збільшуватиметься до іншого боку.

короткая стрижка
Короткі стрижки, які не потребують укладки / фото: instagram/olgakursitis

Для жінок, які візуально хочуть збільшити об'єм волосся, чудовим варіантом буде шаруватий боб. З такою стрижкою можна гарно накрутити волосся, а сам образ стане дуже романтичним. Легке хвилясте волосся додасть зачісці натурального об'єму.

короткая стрижка
Короткі стрижки, які не потребують укладки / фото: instagram/olgakursitis

Каскад

Цю зачіску можна підлаштувати під кожну жінку. Слід просто звернути увагу на те, які саме довжину ви хочете. З такою стрижкою виходять пасма різної довжини, що дозволяє подарувати красуні пишний об'єм. Каскад - це одна з небагатьох зачісок, які майже не потребують укладки. Ви можете просто розчесати волосся і воно вже виглядатиме стильно і природно.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти