"ЗСУ прорвали оборону": Пригожин різнився Путіну і попросив 200 тис. бійців

7 червня 2023, 09:29
66545
Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин запросив у диктатора Путіна 200 тисяч солдатів - для того, щоб зупинити контрнаступ ЗСУ.
Путін, Пригожин
Пригожин попросив Путіна оголосити мобілізацію в країні-агресорі РФ / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин поскаржився, що ЗСУ прорвали лінію оборону росіян на кількох ділянках фронту.

Про це пишуть російські Telegram-канали. Через цей прорив ватажок ПВК "Вагнер" попросив російського диктатора Володимира Путіна оголосити в країні-агресорі РФ загальну мобілізацію.

При цьому Пригожин сказав, що йому потрібно як мінімум 200 тисяч нових солдатів.

відео дня

"Я говорив про те, що мені потрібно 200 тисяч чоловік. Менше, аніж 200 тисяч, на лінії фронту Луганськ – Донецьк не впораються. Ми готові повністю взяти на себе відповідальність", – в тоні скарги звернувся до диктатора ватажок ПВК "Вагнер".

При цьому Пригожин заявив, що для підготовки нових 200 тисяч потрібно виділити мінімум три місяці, інакше вони таже стануть "гарматним м'ясом".

Крім того, ватажок "вагнерівців" поскаржився на складну для армії окупантів ситуацію на сході України, а також на запорізькому напрямку.

Вихід ПВК "Вагнер" з Бахмута

Під час оборони Бахмута Збройні сили України завдали непоправні втрати бойовикам з приватної військової компанії "Вагнер", хоча українські захисники не мали чисельної переваги на цьому напрямку. Згодом угруповання окупантів у Бахмуті буде розбите до кінця. Про це 21 травня заявив речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

25 травня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що почалося виведення його найманців з Бахмута Донецької області. За його словами, до 1 червня підрозділи вийдуть з міста в тилові райони.

20 травня засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що його найманці нібито повністю захопили Бахмут. Потім він раптом заговорив про виведення "вагнерівців" з міста.

За його словами, після виходу "вагнерівців" з Бахмута їх позиції займуть російські солдати, підпорядковані Міністерству оборони країни-агресора.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти