Росіян кличуть на військову службу через квитанції за комуналку

20 березня 2022, 22:30
Від початку війни загинули понад 14700 окупантів, взято в полон близько тисячі окупантів, поранено близько 43 200 російських військових.
Росіян кличуть на військову службу через квитанції за комуналку
Росіян кличуть на військову службу через квитанції за комуналку

Через значні втрати на війні проти України Росія кличе цивільних підписати контракт за квитанціями за комуналку, повідомляє Центр протидії дезінформації в неділю, 20 березня.

Від початку війни загинули понад 14700 окупантів, взято в полон близько тисячі окупантів, а поранено близько 43 200 російських військових. Спочатку в якості "гарматного м'яса" використовували призовників.

"Частково брак військових досі вирішується за рахунок резервних частин зі сходу країни, найманців з Сирії, Вірменії та "вагнерівців", - сказано в повідомленні.

відео дня

читайте такожЦіна безглуздої війни для Росії: як заощадження росіян перетворюються на гарбуз

Тепер же цивільних росіян "запрошують" підписати контракт за квитанціями за комуналку. Однак черги з охочих віддати своє життя за 50 тисяч рублів на місяць немає.

"Західні експерти прогнозують, що наступальна тактика РФ застопорилася. Але не слід виключати і масову мобілізацію і введення воєнного стану з попередньою провокацією. Саме такий привід був для початку чеченської кампанії в 1999 року, коли у Волгодонську, Буйнакську і Москві російські спецслужби здійснили теракт житлових будинків, в чому потім звинуватили чеченців", - додали в ЦПД.

Нагадаємо, раніше російські строковики, які потрапили в полон в Україні, заявили, що військове начальство обманом кинуло їх у війну, а Росія вчинила злочин за примхою Володимира Путіна.

"Твердили, що будуть навчання в полях на території Росії. Нас обдурили", - заявив строковик Олександр Морозов. За його словами, строковиків на території України були сотні.

"Молодих хлопців кинули під Ромни Сумської області і сказали зробити блокпост. Пайки були "прострочені на роки, це було огидно", а техніка в дорозі "весь час ламалася", - додав полонений.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти