"Чому воно з коня не впало і не відкинуло копита": в Мережі глумляться з фото Лаврова на коні

13 червня 2022, 20:18
На знімку ще молодий Лавров сидить верхи на коні (особливий комізм ситуації в тому, що його зовнішність багато разів порівнювали з фізіономією саме коня).
Лавр
Сергій Лавров / Колаж фото УНІАН та Instagram

Сергій Лавров, один з найвірніших поплічників російського диктатора Путіна, який керує Міністерством закордонних справ країни-агресора вже майже два десятиліття - з 2004 року, в черговий раз став об'єктом насмішок в українському сегменті всесвітньої мережі.

Комусь із українців попалося на очі фото Лаврова, яке опублікували росЗМІ ще сім років тому ‒ з нагоди його 65-річчя. На фотографії майбутній міністр сидить на коні і вичавлює з себе посмішку.

Також уважні користувачі помітили, що на чорно-білому знімку у Лаврова є якісь проблеми з зубами.

відео дня

"Це що - золотий зуб? Або відсутність зуба?"- запитала користувачка.

У інших інтернет-користувачів виникло інше питання після перегляду фотографії Лаврова з конем.

"Чому воно з того коня не впало і не відкинуло копита?",- запитали вони.

'Чому воно з коня не впало і не відкинуло копита': в Мережі глумляться з фото Лаврова на коні

читайте такожРоман Цимбалюк. Так Лаврова ще не опускали

Нагадаємо, раніше Сергій Лавров під час свого офіційного візиту до Туреччини нахамив журналісту. Йому не сподобалося жорстке питання представника ЗМІ щодо того - скільки з вкраденого в Україні крім зерна Росії вдалося продати?

"У вас весь час голова болить про те, де б щось поцупити, і думаєте, що всі так чинять? Ми займаємося реалізацією цілей, які були оголошені публічно-позбавити схід України від тиску неонацистського режиму", - розплювався гнівом Лавров.

Пізніше речник МЗС України Олег Ніколенко від імені свого відомства закликав країну-агресора прибрати свій флот якнайдалі в акваторію Чорного моря, а потім надати гарантії безпеки про ненапад на порти і комерційні конвої.

"В результаті російської блокади Україна втратила можливість експортувати сільськогосподарську продукцію морським шляхом. Близько 22 мільйонів тонн зерна застрягли в портах і не можуть потрапити до кінцевих споживачів, насамперед в Африці та Азії. Альтернативні наземні маршрути повністю не розв'яжуть проблеми, оскільки мають низьку пропускну здатність. Крім того, Росія краде українське зерно на окупованих територіях, щоб незаконно його продати в треті країни", - заявив український дипломат.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти