У Берліні дітей свідомо віддавали на виховання педофілам

20 червня 2020, 19:20
За виховання дітей педофілам ще й платили допомогу від держави. Секс з дітьми не просто не забороняли, але навіть заохочували.
Педофілія в Німеччині - навіщо дітей свідомо віддавали педофілам
Педофілія в Німеччині - навіщо дітей свідомо віддавали педофілам / Фото: en.eyeni.ru

У Берліні більше 30 років тривав експеримент, у ході якого місцева влада свідомо передавала безпритульних дітей та підлітків на виховання чоловікам, що раніше вже були засуджені за сексуальні зв'язки з неповнолітніми. За вихованців їм платили державні виплати.

Більше того, куратор експерименту – німецький психолог і сексолог Гельмут Кентлер – секс між дітьми та їхніми опікунами заохочував, пише Meduza. Експеримент повинен був довести, що ліберальному суспільству варто визнавати не тільки одностатеві стосунки, але і сексуальний зв'язок дорослого з дитиною або підлітком.

Кількість таких "прийомних сімей" точно невідома. Проте пізніше вдалося встановити, що принаймні одна з них проіснувала 30 років. Тепер двоє колишніх вихованців з цієї сім'ї намагаються отримати компенсацію від влади – але поки що їм це не вдається.

відео дня

читайте також"Це не *бать дітей": Шнурів жорстко розкритикував протоієрея РПЦВ той час у Берліні набирала обертів кампанія за легалізацію сексу з дітьми. У газетах можна було зустріти статті типу "Я люблю хлопчиків", автор якої Олаф Штюбен називав педофілію "злочином без жертви". А один з лідерів студентських заворушень у Франції 1968 року і депутат Європарламенту від німецьких Зелених Даніель Кон-Бендіт свого часу розповідав на ток-шоу: "Коли дівчинка п'яти або п'яти з половиною років починає роздягати тебе – це фантастика".

Сам Кентлер був відкритим гомосексуалом. При цьому він жив з кількома прийомними синами.

Незважаючи на те, що його ідеї піддавалися критиці в 1990-і і 2000-і роки, в некрологах Кентлера іменували "поборником дозвільної сексуальної моралі", який "втілив гуманістичний завдання статевого виховання".

Що стосується згаданого експерименту, то Кентлер пояснював, що педофілія – за умови, що та не супроводжується насильством – дітям і підліткам не тільки не шкодить, але і дозволяє їм вивільняти свою сексуальну енергію.

Наприкінці 1980-х років Кентлер представив звіт про свій експеримент владі, назвавши його в цілому успішним. Вчений зазначав, що колишні вихованці отримали фінансову незалежність, вели "гідне, скромне" життя і що ніхто з них не став гомосексуалом.

"Мені було ясно, що ці троє чоловіків так багато зробили для "своїх хлопців", перш за все, тому, що мали з ними сексуальні стосунки", – писав Кентлер у звіті для Сенату Берліна, який зараз зберігається в берлінському музеї гомосексуальності.

Раніше у Дніпрі затримали 56-річного педофіла. Чоловік підозрюється у зґвалтуванні 12-річної дівчинки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти