Патрушев вступив у гру: у Мережі розповіли про реакцію Путіна на образи Пригожина

10 травня 2023, 12:14
12457
Найближче оточення російського диктатора Путіна нібито вже деякий час пропонує йому розв‘язати проблему з Пригожиним кардинальним способом.
Пригожин, Патрушев, Путін
Пригожиним нібито зацікавилися силовики, близькі до Патрушева / Колаж: Главред, фото: скріншот, Радбез РФ

У Кремлі поки ще не вирішили долю ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, оскільки його потенціалом нібито зацікавилися силові еліти, близькі до секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева. Про це пише Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.

За даними каналу, після параду 9 травня Путіну доповіли про відео Пригожина, в якому ватажок "вагнерівців" критикує і принижує президента, назвавши його "закінченим му**ком".

"Прочитавши надані роздруківки з цитатами Пігожина, Путін, за словами очевидців, похмуро сказав: "Коли він вже заткнеться. Завів [ідіота] (неценз.,- ред.) на свою голову", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Як пише генерал СВР, найближче оточення Путіна нібито вже деякий час пропонує йому розв‘язати проблему з Пригожиним кардинальним способом, але "потенціал глави ПВК розгледіла частина силової еліти, близької до секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева".

"Поки що доля Пригожина не вирішена. Увечері президент відчув слабкість і викликав чергових медиків, які перебували з ним довше звичайного, і пішли після того, як він заснув. Слабкий став дідусь, та й перенервував", - резюмували на каналі.

Ультиматум Пригожина Путіну

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин у середу, 9 травня, поставив ультиматум російському диктатору Володимиру Путіну. Він погрожував розповісти про реальну ситуацію на фронті. Пригожин встановив для диктатора і дедлайн - час закінчення параду на Красній площі.

Після призначеного часу Пригожин опублікував відео, в якому заявив, що Міноборони РФ так і не надало угрупованню найманців обіцяні боєприпаси. Ватажок ПВК розповів про втечу з фронту підрозділу Міноборони РФ і 72-ї бригади.

Також Пригожин жорстко накинувся на російського диктатора нібито через снарядний "голод" у "вагнерівців".

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що Пригожин скористався святом 9 травня, яке в країні-агресорі РФ відзначили убогим парадом на Красній площі, як можливістю висміяти російського диктатора Володимира Путіна і поставити під сумнів його судження.

Дивіться відео про те, як Пригожин називає Путіна "му**ком":

Патрушев вступив у гру: у Мережі розповіли про реакцію Путіна на образи Пригожина

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти