"Дідусь - закінчений му**к": Пригожин різко накинувся на Путіна

9 травня 2023, 20:34
У ватажка ПВК "Вагнер" істерика через те, що його "вагнерівцям" нібито не дають боєприпаси, а тримають їх на складах.
Пригожин, Путін
Пригожин назвав Путіна му**ком / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, якого раніше називали "кухарем" Путіна, тепер жорстко накинувся на російського диктатора нібито через снарядний "голод" у своїх "вагнерівців". Відео вже розлетілося в Мережі.

Він стверджує, що російські снаряди нібито просто лежать на якихось складах.

"Є люди, які воюють, а є люди, які один раз в житті десь вивчили, що повинен бути резерв - і збирають, збирають, збирають ці резерви. Промисловість стругає ось такі ось снаряди, а замість того, щоб віддавати їх у війська, їх накопичують на деяких складах. Для чого - ніхто не знає. І замість того, щоб витратити снаряд, вбити противника, зберегти життя нашого солдата, вбивають наших солдатів", - сказав Пригожин.

Головний "вагнерівець" Росії у всьому звинувачує Путіна і не виключає, що згодом диктатора всі будуть вважати "закінченим му**ком".

"А щасливий дідусь думає, що йому добре. І що робити далі країні? Якщо він виявиться правий, дай бог всім здоров'я. А ось що робити країні, що робити нашим дітям, онукам, майбутньому Росії і як виграти війну, якщо раптом випадково, я просто припускаю, виявиться, що цей дідусь - закінчений му**к?"- каже Пригожин.

Дивіться відео про те, як Пригожин називає Путіна "му**ком":

Пригожин
Пригожин назвав Путіна му**ком / фото: скріншот

Конфлікт Пригожина з Міноборони РФ через ситуацію в Бахмуті

Ватажок бандформувань ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 5 травня пішов на відкритий конфлікт з міністром оборони країни-агресора РФ Сергієм Шойгу і начальником Генштабу Валерієм Герасимовим. Причиною послужив гострий снарядний голод у лавах бойовиків Вагнера.

Пригожин опублікував відео, в якому показав ряди трупів своїх найманців і буквально обматюкав керівництво російської регулярної армії. За його словами, нестача боєприпасів досягає у бойовиків 70%.

Також 5 травня Пригожин заявив про те, що виводить свої підрозділи з Бахмута Донецької області.

6 травня Пригожин заявив про те, що передасть захоплені позиції в Бахмуті Донецької області бойовикам Рамзана Кадирова. "Передача позицій" запланована на 10 травня.

Речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий заявив, що Пригожин цинічно бреше у своїх заявах про ситуацію в Бахмуті й стан "вагнерівців". За його словами, "вагнерівці" випускають понад 20 тисяч снарядів на день.

7 травня Пригожин заявив, що його найманці отримають боєприпаси і озброєння, яких він в істериці вимагав. Курирувати діалог з міноборони в ухваленні рішень буде генерал-полковник Сергій Суровікін.

Дивіться відео про те, як і чому "вагнерівці" тікають з Бахмута:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти