"Я одна в сім'ї працюю - а надсилають астрономічні суми": у Миколаєві обурилися платіжками за опалення

12 січня 2022, 11:25
Николаевчанка Наталія Купинец розповіла, що" Миколаївська теплоелектростанція " виставила їй рахунок за опалення за грудень у розмірі 6319 гривен.
Квитанція
У Миколаєві обурилися платіжками за опалення / УНІАН

Жителі Миколаєва отримали за грудень 2021 року квитанції за опалення з величезними сумами. Про це повідомляє місцеве видання "Злочинність.нет".

Николаевчанка Наталія Купинец повідомила, що" Миколаївська ТЕЦ " виставила їй рахунок за опалення за грудень у розмірі 6319 гривен.

Жінка проживає в квартирі площею 60 квадратних метрів в будинку по вулиці імені 28-ї армії. За листопад їй нарахували плату 3650 Гривень, у грудні сума збільшилася. Причому, судячи з платіжок, Наталя справно платить за комунальні послуги.

відео дня

"Почався опалювальний сезон," Миколаївська ТЕЦ "надсилає" листи щастя " з астрономічними сумами. Не знаю, до кого звертатися, пишу депутатам, в Кабмін - розводять руками, всі чогось чекають. Кажуть: "Відмовтеся, поставте індивідуальне опалення". Не можу поставити. Я одна в родині працюю", - зазначає жінка.

'Я одна в сім'ї працюю - а надсилають астрономічні суми': у Миколаєві обурилися платіжками за опалення
'Я одна в сім'ї працюю - а надсилають астрономічні суми': у Миколаєві обурилися платіжками за опалення

читайте такожКвитанції за газ українці оплатять по-новому: головні зміни

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в жовтні і листопаді 2021 року газопостачальна компанія Нафтогаз України буде поставляти природний газ побутовим споживачам за новою ціною.

Згідно з рішенням, Кабінет Міністрів зобов'язав переможця конкурсу на постачальника "останньої надії" (Нафтогаз України) зрівняти ціни ППН з поточними цінами НАК на газ для населення і бюджетників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти