У Лисичанськ не зможуть привезти гуманітарну допомогу: окупанти зруйнували міст - Гайдай

24 червня 2022, 18:25
Щодня в Лисичанськ привозили близько 1000 гуманітарних наборів.
Гайдай, Сєвєродонецьк
У Лисичанськ не зможуть відвезти гуманітарку через зруйнований міст / Фото t.me/serhiy_hayday

Окупанти зруйнували міст, який веде до Лисичанська. Шляхопровід розбитий, через це вантажівка з гуманітарною допомогою не зможе доїхати до нужденних. Про це заявив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Російські війська змогли зруйнувати міст за допомогою авіаударів з вертольота.

Щодня до Лисичанська відправляли близько 1000 гуманітарних наборів.

відео дня

"На жаль, сьогодні не зможе автомобіль з гуманітарними вантажами поїхати в Лисичанськ, тому що буквально пару годин тому російська армія завдала вертольотами авіаудар по мосту, шляхопроводу, який веде в Лисичанськ. Він розбитий повністю, проїзд для вантажного транспорту там просто неможливий", - сказав Сергій Гайдай.

Очільник Луганщини пообіцяв вирішити це питання. Можливо вийде доставити гуманітарку якимось іншим способом.

читайте такожЗагроза оточення ЗСУ: у Міноборони розповіли про наступ РФ під Лисичанськом

Раніше повідомлялося, що російські окупанти прагнуть оточити підрозділи Збройних сил України в районі Лисичанська. В результаті ударів по Лисичанську і навколишніх селах було зруйновано величезну кількість будівель. Під вогнем знаходяться і такі населені пункти, як Борівське, Верхньокам'янка, Миколаївка, Біла Гора.

Нагадаємо, раніше військовий кореспондент Юрій Бутусов повідомив про те, що українські військові вночі 24 червня покинули частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька.

"Ми вийшли з Сєвєродонецька. Сьогодні вночі українські підрозділи організовано покинули частину Сєвєродонецької промзони. На тій ділянці фронту, де я перебував, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат. Йти гірко, але це рішення давно вже назріло", - пояснив він.

До того аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначали, що захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська окупантами чи не стане сильним поворотним моментом, який здатний змінити хід війни.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти