На Хмельниччині батько жорстоко бив своїх маленьких дітей розпеченою кочергою

4 грудня 2021, 09:28
Чоловік змусив дітей роздягнутися, а потім бив і обпалював їх розпеченою кочергою.
діти, насильство
На Хмельниччині жорстокий батько бив своїх маленьких дітей розпеченою кочергою / pixabay

Під Хмельницьким батько-нелюд систематично знущався з власних дітей та бив їх розпеченою кочергою. 6-річну дівчинку і 8-річного хлопчика госпіталізували, а після забрали у батька. Сам же він за рішенням суду відправився за ґрати.

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури, діти 38-річного чоловіка потрапили до лікарні з численними опіками. Крім надання медичної допомоги, їх також передали під спостереження органів опіки та піклування.

Зараз вирішується питання про позбавлення їхнього брутального батька батьківських прав.

відео дня

За даними слідства, у травні цього року чоловік змусив дітей роздягнутися, а потім бив та обпалював їх розпеченою кочергою.

Про такі катування стало відомо "завдяки спостережливості та оперативним діям працівників навчального закладу". Тоді ж маленьких учнів негайно забрали у батька.

"Діти були настільки налякані, що не відразу розповіли правду, а, поділившись своїм болем, боялися повертатися додому", - йдеться в публікації.

Було розпочато кримінальне провадження. Досудове розслідування проводили слідчі Кам'янець-Подільського райуправління ГУНП у Хмельницькій області. Публічним обвинувачем була Кам'янець-Подільська окружна прокуратура.

Наразі Дунаєвецький районний суд визнав 38-річного місцевого жителя винним у тортурах малолітніх дітей (ч.1 ст. 127 Кримінального кодексу України).

Він був засуджений до 4 років позбавлення волі з 5 можливих передбачених цією статтею закону.

читайте такожУ Дніпрі маршрутка влетіла в сім'ю з дитиною: батько побив водія прямо в кабініРаніше суд у Чернігові виніс жорсткий вирок батькові-вбивці. 36-річний чоловік убив свого маленького сина. На очах у 2-річного сина він з особливою жорстокістю завдав іншому своєму 11-місячному малюкові кілька десятків ударів по голові, в груди і в живіт. Потім він закрив дитині рот і ніс і тим самим задушив.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти