Бив кулаками по голові і незабаром задушив 11-місячного сина: батькові-вбивці винесли жорсткий вирок

3 червня 2021, 20:26
Обвинувачений перебував у своїй квартирі в стані алкогольного сп'яніння.
Бив кулаками по голові і незабаром задушив 11-місячного сина: батькові-вбивці винесли жорсткий вирок
Батько задушив свою дитину / pixabay

Суд у Чернігові виніс жорсткий вирок батькові-вбивці. 36-річний чоловік вбив свого маленького сина з особливою жорстокістю.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Чернігівської області, його засудили до довічного ув'язнення.

"Чернігівський Апеляційний суд задовольнив апеляцію ювенального прокурора та, скасувавши в частині призначеного покарання рішення суду першої інстанції, засудив до довічного позбавлення волі 36-річного жителя Чернігова за вбивство з особливою жорстокістю свого 11-місячного сина та зберігання наркотиків (п.п. 2, 4 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 309 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Судом встановлено, що 22 червня 2019 року обвинувачений, перебував у своїй квартирі в стані алкогольного сп'яніння, на очах у 2-річного сина з особливою жорстокістю завдав іншому своєму 11-місячному малюкові кілька десятків ударів по голові, в груди і в живіт. Потім він закрив дитині рот і ніс і тим самим задушив.

читайте такожВ Одеській області бездомний по-звірячому зґвалтував дитину

Суд першої інстанції призначив чоловікові покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Прокурори з таким вироком суду не погодилися і подали апеляційну скаргу про призначення покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Чернігівський Апеляційний суд визнав скаргу обґрунтованою та задовольнив її.

Як раніше повідомляв Главред, в березні Україну потрясла історія про зґвалтування і вбивство 7-річної мешканки села Щасливе Херсонської області Маші Борисової.

Дівчинка зникла 7 березня в Щасливому. 11 березня її знайшли мертвою у в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. На тілі знайшли ознаки насильницької смерті. Дівчинку зґвалтували.

14 березня стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві Маші Борисової. Ним виявився 62-річний чоловік - друг батька дівчинки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти