Україна до кінця року зможе відкинути окупантів: генерал США назвав умови

8 серпня 2022, 16:44
287
Російська логістична система виснажена, підкреслив Бен Ходжес.
ходжес, війна
Бен Ходжес спрогнозував хід війни в Україні/ скріншот, УНІАН

До кінця 2022 року Україна має шанси відкинути російських окупантів на межі кордону 23 лютого.

Головною умовою є наявність у ЗСУ високоточної зброї та протиповітряної оборони, розповів колишній командувач армії США в Європі Бен Ходжес під час інформаційного телемарафону.

Зокрема він зазначив, що російська логістична система виснажена і до кінця цього літа загарбники не зможуть зважитися на будь-які наступальні дії.

"Натомість Україна матиме можливість до кінця цього року виштовхати російські сили за межі кордону станом на 23 лютого, але це за умови, що буде точна зброя з великим радіусом дії, і протиповітряна оборона. Все це повинні надати США", - розповів він.

Раніше повідомлялося, що українські захисники вдарили по Антонівському і Каховському мостах в Херсонської області. Про це повідомила начальник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк В ефірі інформаційного телемарафону.

"Відпрацьований той самий вогневий контроль, який ми тримали вже кілька діб на цьому напрямку. Є серйозні результати попадання як по Антонівському, так і по Каховському мостах", – зазначила вона.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти