Прорідили лави окупантів: повітряні сили знищили ротно-тактичну групу та опорний пункт РФ

20 червня 2022, 07:06оновлено 20 червня 2022, 09:21
546
Внаслідок авіанальотів 19 червня було знищено техніку та живу силу ротно-тактичної групи окупантів, а також один з опорних пунктів противника.
Повітряні сили ЗСУ
Повітряні сили ЗСУ прорідили лави окупантів / Фото facebook.com/kpszsu

Українські повітряні сили внаслідок авіанальотів 19 червня знищили техніку і живу силу ротно-тактичної групи окупантів, а також один з опорних пунктів противника.

Крім того, в неділю підрозділ зенітних ракетних військ знищив ворожий безпілотний літальний апарат ворога, повідомили Повітряні сили ЗСУ в Facebook.

Зазначається, що винищувачі ЗСУ патрулюють повітряний простір та прикривають дії ударної авіації, яка завдає ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів на кількох напрямках.

відео дня

Як повідомляв Главред, українські захисники знищили на Донбасі російський літак Су-25. Воїни потрапили у вороже повітряне судно з переносного зенітного ракетного комплексу (ПЗРК) "Ігла".

Раніше Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що самохідні гаубиці М109А3, надані в рамках міжнародної технічної допомоги Норвегією, вже на передовій, з високою точністю вражають цілі та знищують ворога.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти