Після похорону вбитої дівчинки на Херсонщині порізав вени односелець

14 березня 2021, 12:23оновлено 14 березня 2021, 12:53
У день похорону Маші Борисової чоловік, який живе в цьому ж селі, після відвідин церемонії прощання прийшов додому і перерізав собі вени.
Після похорону вбитої дівчинки на Херсонщині порізав вени односелець
На похорон Маші Борисової прийшли майже всі жителі села / newday.kherson.ua

Після похорону вбитої 7-річної Маші Борисової житель села Щасливе Херсонської області намагався покінчити життя самогубством.

У день похорону дівчинки у суботу, 13 березня, чоловік, який живе в цьому ж селі, після відвідин церемонії прощання прийшов додому і перерізав собі вени. Але це вчасно помітили домашні й викликали "швидку". Чоловікові надали допомогу, він живий. У поліції журналістам не відповіли на питання про те, чи має цей інцидент відношення до смерті дівчинки, повідомляє місцеве видання Новий день.

З посиланням на місцевих жителів журналісти пишуть, що чоловік, який хотів добровільно піти з життя, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування, покарання відбував у Росії.

"Джерело серед місцевих жителів запевняє, що самогубство хотів вчинити раніше судимий, причому за зґвалтування, термін начебто відбував у Росії. Нібито цей чоловік відвідав похорон і побував у квартирі, де стояла труна з тілом дитини. Повернувшись додому, в одній з двоповерхівок, взяв лезо і перерізав собі вени", - зазначили у виданні.

Повідомляється, що на похорон 7-річної дівчинки зібралися майже всі жителі села. Вони приносили не тільки квіти, а й іграшки. Від будинку, де жила дівчинка, труну з її тілом пронесли селом по місцях, де вона любила грати.

Після похорону вбитої дівчинки на Херсонщині порізав вени односелець
Труну з тілом Маші Борисової пронесли всім селом / newday.kherson.ua

Як розповіли журналістам місцеві жителі, зараз вони не відпускають дітей одних на вулицю, тому що вбивця дівчинки на волі. До того ж люди говорили, що дуже недостатня увага до дітей з боку батьків — велика проблема у Щасливому, де в багатьох сім'ях люди зловживають спиртним, в тому числі — й жінки.

Говорили, що і мати загиблої дівчинки любила випити, через що Маші не вистачало уваги, і вона шукала його у інших людей, що, можливо, й зіграло фатальну роль в її житті.

Убивство Маші Борисової в Херсонській області – про що йшлося раніше:

  • Маша Борисова зникла 7 березня у Щасливому. Мати помітила зникнення дитини тільки ввечері.
  • Спочатку дитину шукали рідні, а згодом до пошуків залучили правоохоронців та волонтерів.
  • Правоохоронці розглядали кілька версій зникнення дитини - втеча з дому або викрадення.
  • Борисова знайдена мертвою у Щасливому 11 березня в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. На тілі знайшли ознаки насильницької смерті. Дівчинку зґвалтували.
  • За відомостями правоохоронців, у скоєнні злочину підозрюють жителів села та осіб з кола її родини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти