Поїзд на смерть збив студентку під Харковом: момент трагедії потрапив на відео

20 жовтня 2021, 12:47
Зіткнення з локомотивом стало для неї фатальним - від отриманих травм вона загинула на місці.
Поїзд на смерть збив студентку під Харковом: момент трагедії потрапив на відео
Дівчина задивилася в телефон / скріншот з відео

У вівторок, 19 жовтня, на залізничній колії в селищі Пісочин Харківської області під поїзд потрапила 19-річна дівчина.

Зіткнення з локомотивом стало для неї фатальним і вона загинула на місці від отриманих травм, повідомили автори Telegram-каналу Труха Харків.

Вона була виявлена місцевим жителем. Зараз поліція з'ясовує особу загиблої, щоб знайти батьків і повідомити їм трагічну звістку.

відео дня

На місці трагедії залишився смартфон дівчини, але він виявився зламаний через аварію, а тому подивитися список контактів і останніх викликів відразу не вдалося.

читайте також"Намагався розставити мені ноги": у поїзді "Київ-Львів" мало не зґвалтували жінкуНа опублікованих кадрах видно, як на залізничному переїзді дівчина пропустила один поїзд, проте коли ступила на рейки, її збив проїжджаючий повз другий склад.

Колії вона переходила з мобільним телефоном в руках. Можливо, через загальний шум на переїзді вона не почула, що їде ще один потяг. В результаті чого машиніст не встиг загальмувати і на повній швидкості збив дівчину. Її травми виявилися несумісні з життям.

Раніше ми писали, що в Черкаській області під потяг потрапила дев'ятикласниця. Дівчинка переходила колії в навушниках, тому не чула попереджувальних сигналів локомотива. Інцидент стався вранці, 18 жовтня, на вулиці Богдана Хмельницького в результаті дитина з важкими травмами госпіталізована в стані коми.

Також повідомлялося, що в селищі Подвірки Харківської області потяг збив 15-річного підлітка. Від отриманих травм він помер на місці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти