Дев'ятикласниця потрапила під потяг на Черкащині: переходила колії в навушниках

18 жовтня 2021, 14:17
Медики "швидкої" прибули на місце виклику через 4 хвилини.
Поїзд
Дитина до приїзду медиків перебувала без свідомості / УНІАН

У Смілі Черкаської області під поїзд потрапила дев'ятикласниця. Дівчинка переходила колії в навушниках, тому не чула попереджувальних сигналів локомотива.

Інцидент стався вранці, 18 жовтня, на вулиці Богдана Хмельницького в результаті дитина з важкими травмами госпіталізована в стані коми, повідомила прес-секретар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської облради Ірина Назарок.

"Виклик надійшов до диспетчерської о 07: 38. Повідомили, що дитина перебуває без свідомості. Ймовірно, дівчина йшла в школу", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Дівчинка в комі

Медики "швидкої" прибули на місце виклику через 4 хвилини. Надавши допомогу дівчині, фахівці доставили її у вкрай важкому стані в Смілянську міську лікарню.

читайте такожЗастрягла копитом між коліями: на Волині для порятунку коня довелося зупиняти потяг (фото)За попередньою інформацією у неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток черепа, забій головного мозку і переломи обох передпліч. Дитина перебувала в стані коми, розповіла Назарок.

Раніше ми писали, що в селищі Подвірки Харківської області потяг збив 15-річного підлітка. Від отриманих травм він помер на місці.

Також повідомлялося, що поблизу Львова на проміжній залізничній станції "Глина-Наварія" зійшов з рейок майже цілий потяг. 18 з 48 вагонів вантажного поїзда зі щебенем опинилися поза колією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти