Вкрай неприємні події: МО Британії прокоментувало бої на Лівобережжі

22 листопада 2023, 16:10оновлено 22 листопада 2023, 16:40
50622
Розвідка Британії розповіла, якою буде реакція російського керівництва на просування ЗСУ на лівобережжі України.
МО Британії прокоментувала бої на Лівобережжі
МО Британії прокоментувало бої на Лівобережжі / колаж: Главред, фото: командування ОС ЗСУ

Бої біля Кринок на лівому березі Херсонської області вкрай неприємні для російської армії, хоч і не настільки масштабні, як інші битви російсько-української війни. Про це повідомили у розвідці МО Британії сьогодні, 22 листопада.

Аналітики Британії констатували, що на півдні України тривають бої біля Кринок, де Українська морпіхота утримує плацдарм на березі Дніпра.

За їхніми словами, характер наземних боїв заплутаний і хаотичний, він полягає в зіткненні піхоти з артилерійськими перестрілками в складній лісовій місцевості.

відео дня

Українська армія активно і ефективно використовує БпЛА в той час, як ВПС Росії здійснюють вильоти і підтримують фронтові війська, запускаючи боєприпаси туди, де не дістає українська ППО.

Розвідка Британії стверджує, що незважаючи на невеликий масштаб битви біля Кринок, російське керівництво буде сприймати її, як вкрай неприємну.

Росія відійшла із західного берега Дніпра рік тому, майже напевно маючи на меті утримати українські війська на захід від річки, зберегти спокій в цьому секторі і вивільнити російські сили в інших місцях", - додають оглядачі.

Ситуація на лівобережжі Херсонщини

Нагадаємо, поява плацдармів українських військових на Лівобережжі Дніпра в Херсонській області стала для російських окупантів настільки несподіваною, що викликала панічні настрої. Про це заявив представник ГУР Міноборони Андрій Черняк .

Захисники України за минулу добу, 21 листопада, продовжували операції на східному (лівому) березі Херсонської області та змогли просунутися вперед. Про це повідомляють аналітики Американського Інституту вивчення війни.

Вогневий контроль над частиною лівобережжя Дніпра в Херсонській області забезпечується засобами ураження ВСУ, заявив військовий експерт Владислав Селезньов. "Це можуть бути мінометні, артилерійські знаряддя або авіаційні засоби", — підкреслив він.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти